Blog

Gânduri

20/11-20/11/2014
Gânduri vin spre mine şi îmi inundă mintea. Nu e de ajuns că simt cum cerebelul mi se mişcă încolo şi încoace prin cutia craniană; acum mai am şi o mie de gânduri pe secundă…şi mai e şi serialul ăsta nenorocit care necesită lacrimi.
Când m-am apucat de scris era…tot 20. Ce repede mai trece timpul! E 00:20 când pun peniţa pe hârtia din carneţel. Probabil o să mă culc. Poate am timp să postez mâine, de ziua bunicii. Tot azi, dar, mă rog, „in ză morning”.
Momentan mă opresc aici. Noapte bună!
***
22:57. Privesc ca un copil primii fulgi care cad şi se topesc înainte de a atinge pământul. Sunt din ăia mari, aşa cum îmi plac mie.
În sfârşit vine iarna! Totul alb în jur, haine călduroase, ceiuţ, vin fiert, cadouri şi colinde. Iubesc iarna, pentru că iubesc Crăciunul şi Anul Nou. Şi pentru mine nu există sărbători de iarnă fără zăpadă.
Sper să nu se mai oprească până dimineaţă; când deschid ochii să fie totul acoperit de alb, şi străzile să nu mai fie pline de noroi.
Nu o să termin azi articolul ăsta. Zăpada mă fascinează mai mult. Fulgii îmi alungă cheful pentru scris.
Acum sunt fericită. Fără chef.
***
10:18. Ora de sociologie. Mi-am luat carneţelul la şcoală. Nu mai ninge. Aşa rău îmi pare…Nu mai ninge, aşa că scriu; mă gândesc la multe chestii. La început credeam că o să termin repede, spunându-mi „Meh, sunt doar gânduri, cât de rău poate fi? Nu-mi trebuie mult timp. Îmi pun gândurile pe hârtie”. La naiba, sunt prea multe şi nu mă pot concentra.
Mă gândesc la Crăciun. Acum mă gândesc la reducerile de Black Friday. Asta înseamnă mai multe cărţi, dar cred că şi un dulap pentru ele. Biblioteca mea mică nu mai primeşte cărţi.
„Planul de interviu, bla bla”, ” Profesioniştii, bla bla”, ” la plesneală, bla bla”. Nu reuşesc să aud decât frânturi din ce spune profa. Eu tot în gândurile mele sunt.
Azi am iarăşi teză. Şi termin odată cu teza la engleză. Scriu mai încolo.
***
2 decembrie. Aproape orele 21:00. E minunat nu? De cât timp trag să postez…şi nu-mi iese.
A murit naşul meu. Am fost cu gândurile într-o mie de părţi. Dar am fost şi fericită. Foarte fericită.
Am început să citesc Bukowski. Interesant om. Momentan îmi place, mai vedem pe parcurs…
***
9/12/2014, 21:28
Am reuşit. Am căzut iar, mi-am pus palmele pe pământ şi m-am ridicat. Am trecut peste toate greutăţile care mi-au apărut în cale. Am reuţit şi de data asta. Sunt mândră de mine.
Am început să mă relaxez şi să mă gândesc doar la mine, la noi… Sunt foarte fericită. Şi împlinită. Plutesc. levitez. visez. viaţa mea e cel mai frumos vis.
Un vis real. cu zâmbete reale. cu dorinţe reale. cu împliniri reale.
cu iubire reală. puternică. arzătoare.
ce poate fi mai frumos decât un te iubesc?!…


Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Si eu am citit poezii de Bukowski. M-au impresionat. Multumesc ca mi-ai adus aminte de el.

  2. Eu citesc "Femei". E o carte tare tare frumoasa. Cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *