SuperBlog

Materiale la click

Vara aceasta a fost una plină de renovări acasă. Când tragi o linie pe foaie, investiţiile par mici, timpul de lucru scurt, materiale puţine cu preţ redus, muncitorii harnici. Ei bine, când într-adevăr te apuci de treabă, lucrurile se schimbă.
Ce am început noi să facem? Vara aceasta am construit un foişor din lemn, în locul unui cort decorativ de grădină cumpărat dintr-un magazin cu produse de genul acesta. Foişorul părea mic şi în mintea noastră, dar într-un final am ajuns să râd de mama, că îi puteam face etaj, iar acolo un mic dormitor de vară. A ieşit mai mult ca o casă, dar împrăştiind parcă o căldură de acasă, care te cheamă spre relaxare. După turnarea fundaţiei, am avut nevoie de mai multe elemente, care, în dezavantajul nostru, nu le-am găsit pe toate într-un singur depozit. Materialele pentru acoperiş au ajuns foarte târziu, gresia de îmbrăcat stâlpii până la jumătate la fel, aşa că am rămas cu foişorul neîmbrăcat încă.
În paralel, am început să izolăm casa la bunici, să îndreptăm pereţii de mult tencuiţi cu stropi, din cauza subsemnatei care era o artistă desăvârşită şi mâzgâlea toţi pereţii.
Am fost dezamăgită să văd atât durata prea lungă de muncă, cât şi timpul pierdut în aşteptarea materialelor comandate la depozit. 
Fotografie preluată de pe site-ul:
 http://vindem-ieftin.ro
De ce ai nevoie ca să poţi să te apuci de treabă? Ei bine, în primul rând ai nevoie de o gamă variată de materiale, pe care de multe ori nu le găseşti în acelaşi loc. Apoi, mai intervine şi adaosul pus în magazin, TVA-ul care ne omoară pe toţi, iar bugetul tău e gata să explodeze, deoarece nici în puşculită nu ai banii triplaţi aproape.
Ce-mi place la site-ul Vindem-ieftin.ro este faptul că, la început, îţi faci necesarul tău de materiale, un fel de listă de cumpărături pe care le-o trimiţi lor şi ei te ajută cu tot dragul! Varietatea de materiale e inedită, de la uşi metalice, la tencuieli decorative Weber ori la tâmplărie şi ferestre. Este idealul oricărui om care vrea să renoveze, având o ofertă personalizată putem spune, dispunând de un preţ avantajos. De asemenea, aproape fiecare produs vine însoţiţ de un filmuleţ-prezentare, care să ajute clientul să vadă calitatea produsului pe care doreşte să îl achiziţioneze. 
Vorbind din punctul de vedere al unui client, mă gândesc că cel mai important lucru este raportul preţ-calitate, deoarece vorbim despre materiale de construcţii care să-ţi asigure siguranţă si confort. 
Pe deasupra, trebuie să fie şi un confort pe care să ţi-l asiguri în momentul ridicării materialelor. Atunci când vine vorba de transportul materialelor, trebuie să te deplasezi singur la depozit, de multe ori maşina pe care o deţii nefiind destul de încăpătoare pentu unele materiale. Deci acest lucru necesită timp, bani, combustibil, găsirea unui autoturism încăpător, o adevărată bătaie de cap! Vindem-ieftin.ro asigură transportul în fiecare colţ al ţării, direct acolo unde ai nevoie, fără să necesite altceva înafară de lista ta de dorinţe!
Ceea ce îl deosebeşte de alte site-uri şi alte magazine cu materiale de construcţii este faptul că poţi găşi în el o serie de cataloage care să te ajute să alegi modelul potrivit pentru tine!
De asemenea, cei care doresc să beneficieze de o reducere la comandă, nu trebuie decât să filmeze momentul livării, făcând o recenzie video a produselor pe care le-au primit. Acest lucru este un plus atât pentru cumpărător cât şi pentru vânzător: cumpărătorul primeşte reducere pentru comanda plasată, iar vânzătorul primeşte un feed-back care îl va ajuta să înţeleagă mai bine ce îşi doresc clienţii, astfel, dezvoltându-se şi îmbunătăţindu-şi produsele!
Mergând pe premiza clientul nostru, stăpânul nostru, vindem-ieftin.ro nu face altceva decât să simplifice totul pentru client, oferindu-i o gamă largă de produse, preţuri şi oferte potrivite pentru fiecare om, transport asigurat, confort şi, nu în ultimul rând, calitate!
Acest articol a fost scris pentru proba a patra din cadrul competiţiei SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *