SuperBlog

Smile and…Pizza!

Hmmm, pizza! Este întotdeauna o alegere perfectă. Când mă gândesc la pizza, nu văd o mâncare pe care să o găseşti în fast-food-uri. Observ că în ziua de astăzi oamenii petrec cât mai mult timp stând la cozile fast-food-urilor şi, aşa cum vedem sondaje ale cercetătorilor britanici şi americani, se întâlnesc astăzi din ce în ce mai multe cazuri de obezitate. Pe ce se dă vina? Pe hot-dogi, pe crispy, pe shaorme şi, bineînţeles, pe pizza! Să fim serioşi! Obezitatea nu e o plăcere, e o boală; şi cred cu tărie că nu contează exact ce mănânci, ci cât mănânci. Şi, uneori, am senzaţia că nici creierul meu nu ştie să-i trimită senzaţia de saţietate atunci când trebuie. Pur şi simplu unora hormonii fericirii le sunt secretaţi de… mâncare!
Sunt o mare fană pizza; mi se pare o mâncare gustoasă, care astăzi nu se mai mănâncă neapărat la ocazii speciale. Eu mănânc destul de frecvent, schimbând doar sortimentele, nu neapărat pizzeria, pentru că atunci când mă întreb oare ce să mănânc astăzi? creierul meu mă ademeneşte, spunându-mi comandă pizza. 
Dodo pizza are atât de multe sortimente delicioase de pizza încât nu ştii pe care să o alegi! Te şi gândeşti: să fie mare, dar dacă e mare trebuie să o şi împarţi cu cineva şi parcă îţi este prea foame; să fie mică, dar parcă nu te-ai sătura doar dintr-una mică. Aşa că cel mai bine e să se ajungă la un numitor comun: mai multe pizza medii, de unde să te şi saturi şi să îţi şi delectezi papilele gustative!
Gustul savuros al unei pizza cu blat uşor crocant este numai bun atunci când vrei să petreci. Ultimul eveniment care a implicat pizza? Ziua mea! Ce sărbătoare delicioasă! Am început seara cu râsete şi cu jocuri, iar în timp ce aşteptam detaliile legate de livrare pizza hazul şi distracţia a fost întreruptă de o uşoară bătaie în ţeavă a vecinei de dedesubt. Cu ce aş putea să o îmbunez, dacă nu cu o felie de pizza?

Îmi place să-mi împart mâncarea cu oamenii dragi mie. Spun asta pentru că, în general, gurmanda din mine nu împarte mâncarea. De fapt, de ce să o mai lungesc, nu împarte nimic. Iar dacă foamea e prea mare, atunci sunt exact ca Smiggle: my preciousssss.
Ce apropie oamenii mai mult decât un pahar de vorbă, unul de vin şi o felie de pizza? Şi, mai mult decât atât, întotdeauna am parte de sosuri în plus pentru mine! De ce? Datorită, ori mulţumită prietenilor care au stat mult în Italia şi care nu concep cum noi ne punem sos pe pizza, aşa cum, de altfel, nici eu nu concep cum ei nu vor să-şi pună. Dar cumva fiecare îşi vede de interesele lui.
Nu ai nevoie de ocazii speciale pentru a sărbători ceva! Ceea ce e cel mai important este să nu fii singur, indiferent dacă sărbătoreşti ceva sau dacă ai parte de un eveniment trist. Când treci prin oricare din cele două situaţii menţionate, e nevoie să pui mâna pe telefon şi să-ţi suni prietenii. Un Activity, un Rummy, poate un bowling sau biliard, dar niciodată din decor să nu lipsească pizza. 
Pizza and chill is the new thing!
Acest articol a fost scris pentru a şasea probă din cadrul competiţiei Spring SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *