Fashion Îngrijire SuperBlog

AslaVital – experiență fermecătoare

Număr una, două, trei…patru! Patru produse mari și late pe care le am sub numele de Farmec în casă.
 
Probabil cu toții ați auzit ori ați văzut măcar în treacăt un produs semnat Farmec într-unul dintre magazinele în care ați intrat.
Farmec este unul dintre cei mai mari producători de cosmetice din România. De ce nu, poate chiar cei mai mari și cei mai profesioniști. Au o gamă foarte largă de produse, de la îngrijirea tenului și a pielii, la produse de epilat, șampoane de păr și creme. Scopul principal al acestui brand este de a te răsfăța pe tine cu produse de calitate, prin care să reușești să-ți hidratezi, să-ți tonifiezi și să îți relaxezi corpul. Având articole atât pentru femei, cât și pentru bărbați, este imposibil să nu-ți găsești elementul preferat în gama lor.
Să revin la numărătoarea mea. Ziceam că am în casă patru produse marca Farmec. Posibil totuși să fie mai multe, dar acestea patru le folosesc în mod constant și anume:
 
 
  • benzile depilatoare pentru față și corp;
  • apa micelară Gerovital Plant cu flori de mac;
  • crema de mâini, nelipsită;
  • crema de față antipoluare și hidratare AslaVital.
 
În acest articol mă voi axa, în special, pe cel din urmă produs. Și am să vă spun imediat și de ce! Rămâneți aproape!
 
 
 
Gama AslaVital este apărută relativ recent pe piață. Este o categorie care are produse fabricate din 100% argilă, menite să hidrateze și să detoxifieze tenul. În această gamă se pot întâlni nenumărate produse, cum ar fi cremele hidratante antipoluare ori cele antirid poluare, ambele cu SPF 10, fiole pentru regenerare celulară, fiole cu colagen, creme de noapte și măști cu cărbune etc. Așadar, fără să mai lungesc vorba, vă prezint povestea mea.
 
Undeva la începutul lunii decembrie (2018) pe un obraz au început să-mi apară niște coșulețe, blânduțe, o multitudine de bubițe de diferite dimensiuni, inofensive de altfel. Nu au venit cu prurit, ori cu secreții, nu mi-au modificat tenul în niciun fel, înafară de cel pur estetic.
 
 
 
Până la această experiență foloseam creme hidratante, ușor grase, dar asta doar ca o bază înaintea machiajului și pentru hidratare, după demachiere. În rest, niciodată nu am vrut să folosesc creme sau alte produse pentru față, pe principiul „ dacă le folosesc acum, la 22 de ani, la 42 ce o să mai folosesc?!”
Mi-am făcut într-un final curaj la începutul lui 2019 să merg la dermatolog, pentru că a început să apară mâncărimea. Diagnosticul? Acnee ușoară. Tratament dermatologic. Zis și făcut! M-am oprit la prima farmacie, am luat gelul de curățare și tratamentul și l-am început, iar după trei zile pot spune că nu am mai avut față.
Și când zic asta, I really mean it! Nu am mai suportat pe față tratamentul, dar nici cremele hidratante, nici măcar cele de bebeluș, nu am mai reușit să-mi ating fața nici cu mâna, nici cu apa, nici cu șervețele umede sau cu prosopul. Pe față aveam un fel de x și 0, jucat între petele roșii și pielea moartă ce se jupuia.
 
De gama AslaVital auzisem deja, mai ales că produsele au fost prezentate și în cadrul competiției SuperBlog 2018. Știam toate vorbele de laudă, dar nu testasem niciun produs din gamă încă, așa că m-am oprit în primul hypermarket și am luat crema AslaVital Mineralactiv cu SPF 10, hidratare și antipoluare.
 
 
 
 
 
 
Are un aspect foarte fin, vine într-un ambalaj drăguț și pe deasupra miroase și super bine. Are o culoare ușor bej, datorată argilei și, pe o față plină de roșeață, ustură. Rău. Dar face minuni. După patru zile de la folosire au început să îmi dispară petele, iar după aproximativ încă o săptămână, toată pielea mea moartă a dispărut, la fel și aspectul de 
îmbătrânire și asprire a tenului.
 
De atunci nu am lăsat-o nicio clipă. O folosesc noaptea, insistând puțin în zona cearcănelor, o folosesc și ca bază pentru machiaj, fiind ușor de întins și intrând în piele foarte repede și, nu în ultimul rând, o folosesc pe ten ori de câte ori ies în expunerea soarelui.
Folosind-o atât de des se termină destul de repede, iar ultima achiziționare a fost de două cutii, dar una a rpăit-o mama și, la fel ca mine, este foarte mulțumită de rezultat!
 
Se găsește în orice super- și hypermarket, în farmacii și la toți distribuitorii care colaborează cu Farmec, inclusiv pe site-ul lor, alături de toate produsele din gama AslaVital, la un preț super accesibil!
 
Thumbs up, Farmec!!!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

18 comentarii

  1. Produsele de la Gerovital sunt tare bune, trebuie sa le acordam mai multa incredere.

  2. Si eu ador produsele Aslavital. Folosesc de la ei demachiantul. Este minunat

  3. Produsele Gerovital sunt bune, chiar merita incercate. Am si eu cateva si le folosesc cu drag.

  4. imi place Aslavital, sunt produse din ce in ce mai bune, se straduiesc!

  5. Eu de la ei am ceva pentru ochi, inca nu l-am inceput, dar abia astept:*

  6. Ce experienta fericita ai avut. In general o astfel de acnee venita brusc nu trece asa de usor si e greu de gasit un produs adecvat.

  7. Copila cu zambete spune:

    Și eu folosesc produsele, sunt foarte bine formulate și eficiente!

  8. Nu am folosit produsele dar arata tare bine!

  9. Am si eu cateva produse dar pe mine nu ma ustura cand le aplic .

  10. Sunt produse foarte bune cele de la Aslavital, Gerovital-Farmec. Eu le folosesc de muuulți ani și sunt mulțumită. Ba mai mult, am fost tare mândră să le văd și în străinătate.

  11. Ma bucur ca ai avut parte de o experienta pozitiva cu crema din gama asta! Eu nu cred ca am încercat nimic pana acum, dar e bine de știut pe viitor

  12. Am folosit mai multe produse AslaVital si sunt incantata de ele si acum!! 😍 Este o gama tare faina si potrivita pentru tenul meu.

  13. Si mie imi place tare mult crema asta. Acum ca mi-ai adus aminte de ea, o sa mi-o cumpar iar.

  14. Este unul din brandurile mele preferate in materie de cosmetice. Mereu cumpar cate ceva de la Farmec.

  15. Si eu am auzit multe cuvinte de lauda la adresa brandului. Ce-i drept nu am apucat sa folosesc nimic inca si imi surade ideea de a incerca si eu aceasta crema

  16. Am incercat si eu o masca de la ei si mi-a placut mult. Poate am sa incerc si crema!

  17. Chiar o sa incerc si eu aceasta crema, pentru o purificare si uniformizare a tenului, nu am stiu ca are un asfel de efect.

  18. […] Deși nu se încadrează categoriei mele de vârstă, Masca Regenerantă Noctură mi-a sărit în ajutor când pielea mea a început să se descuameze după tratamentele puternice, însă magia nu a ținut mult pentru că acidul hialuronic a început să-și lase amprenta, negativă, asupra mea. Cred că am folosit această mască timp de o săptămână și jumătate, cu aplicare o dată la două nopți, iar apoi am trecut doar la o cremă hidratantă care să conțină și SPF și să aibă și protecție antipoluare. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *