SuperBlog

Toamna se numără SuperBloggeri!

Ce repede mai zboară timpul! Îmi amintesc cu drag de prima mea participare la SuperBlog. Eram încă mică, dar am reuşit totuşi să-mi demonstrez mie faptul că pot scrie, fac treabă bunicică cu asta – privind spre punctajele obţinute la probele diverse oferite de sponsorii concursului.

Deşi nu am participat la nicio Gală până acum, sper ca acest lucru să se schimbe în viitorul apropiat. Chiar zilele trecute secţiunea memories de pe Facebook mă anunţa că de acum şase ani, virtual, a început prietenia mea cu Claudia şi, derivatul ei, prietenia mea cu toată familia SuperBlog! Pentru că asta suntem, o familie. Deja ne cunoaştem stilurile, ne cunoaştem glumele şi ne citim articolele. Ne amuzăm împreună şi ne F cinciuim ecranele de zor. Şi, la nevoie, ne şi şoptim notele reciproc.

Dar cel mai important, lucrul pe care orice membru al unei familii îl face, ne bucurăm pentru reuşitele celorlalţi.

Când am început să scriu eram tare mică. Îmi amintesc că m-am „retras oficial” atât din ediţia de primăvară cât şi din ediţia de toamnă; şi, la fel, m-am făcut nevăzută în câteva ediţii. Dar, am scos-o la capăt până la urmă şi am reuşit să termin două ediţii, un Spring şi un Autumn :D.

Sper ca ediţia 19 să vină cu probe frumoase, cu sponsori mulţi şi cu articole superbe de devorat de la toţi confraţii mei superbloggeri.
În Spring în clasament am stat în coasta Danei …acum oare în coasta cui mă voi băga?!

Să înceapă competiţia!! Inspiraţie multă şi succes tuturor concurenţilor!!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *