SuperBlog

e-markul mirilor

Întotdeauna am vrut să aduc o amprentă personalizată lucrurilor mele. Fie că este vorba de cărți, de haine ori pur si simplu de designul lucrurilor din jur, din casă, din mașină etc, îndrăznesc să spun că oamenii deja îmi cunosc stilul. Toată lumea știe că, pe prima filă a cărților, tronează o ștampilă de la Colop care-mi personalizează cărțile; doar așa simt că o carte este cu adevărat a mea și inima mă lasă cu greu să le împrumut. 
Sunt bună prietenă cu produsele de la Colop și întotdeauna am avut încredere că nu vor face altceva decât să evolueze…și iată, așa se naște e-mark, ștampila electronică. Întotdeauna mi-am dorit să fiu propriul meu designer, dar niciodată n-am avut înclinație spre așa ceva. Dorință este de la mine, dar dacă nu este de la Dumnezeu…
De când m-am apucat de cursul de Wedding Planner nu am vrut decât să-mi ușurez cumva munca, iar lansarea e-markului în România, printre puținele țări în care a fost lansat, a venit mănușă, căci am câteva idei pe care aș putea să le pun în practică în propria mea afacere.
Mi-ar plăcea să folosesc dispozitivul pentru a-mi lăsa amprenta în viețile mirilor pe care îi ajut să își organizeze cea mai importantă zi din viața lor. Fie că e vorba de invitațiile de nuntă, ori doar de mărturii, pot îmbina un design digital care să mă caracterizeze atât pe mine, cât și pe proaspeții căsătoriți și care să ofere fiecărei nunți un aer unic.
Atunci când pășesc într-un nou proiect nu mă gândesc doar la oamenii cu care lucrez pe moment, ci și la faptul că invitații evenimentului îmi pot deveni, cândva, clienți. Așa că totul trebuie să fie perfect, pentru ca oamenii să aprecieze efortul depus și pentru a dori o colaborare împreună.
Ștampila electronică e un concept pe care mulți l-am așteptat, în carne și oase. Cu cât tehnologia e mai avansată, cu atât designul este unul mai unic, iar oamenii asta caută în ziua nunții lor: totul să fie wow și bine pus la punct. 
Totodată, mi-aș crea propriul font care să-mi reprezinte semnătura unică pe care oamenii să o cunoască la orice pas; mică, finuță, căci nu am neapărat nevoie de copy-right pe ceea ce fac, nefiind doar ideile mele la mijloc, ci mai degrabă vrând să mă fac văzută altfel față de ceilalți organizatori de nunți. 
Practic, aș putea astfel avea o marcă înregistrată mobilă, care nu ocupă foarte mult spațiu și care să-mi provoace mereu imaginația. La fiecare atingere a telefonului simt că intru într-o altă lume. Dar ce s-ar întâmpla dacă aș reuși să conectez telefonul la acest device pentru a crea propria mea lume?
O nuntă va stârni întotdeauna comentarii, dar măcar, cu tehnologia necesară, putem să le tranformăm pe majoritatea în uimire și invidie, nu în critici. 
Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 10 din cadrul competiției SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

 1. Buna,

  Aveți nevoie de o dobândă de împrumut legitimă de 2% ?, Dante Paola Cooperativa Ajutor oferă credite pentru persoane fizice și organizații Împrumut, împrumuturile noastre sunt bine asigurate și securitatea maximă este prioritatea noastră, oferim împrumuturi disponibile.

  * Împrumuturi personale (securizate și negarantate)
  * Împrumuturi de afaceri (securizate și nesigure)
  * Împrumut combinat
  * Împrumut de consolidare și multe altele:

  Dacă sunteți interesat, reveniți la noi cu primirea acestui e-mail pentru a permite desfășurarea tranzacției, puteți contacta prin e-mail: dantecooperativehelp@hotmail.com, pentru apel rapid de chat sau whatsapp / +35677926593

  Toate cele bune,
  Dante Paola,
  Sună / Whatsaap +35677926593
  C.E.O / consultant general.
  Dante Paola Cooperative Help.
  dantecooperativehelp@hotmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *