SuperBlog

Sus pe toc!

Sezonul rece a venit așa că am glisat ușile dulapului, am tras pe covor toate hainele și am început tranziția dintre hainele de primăvară-vară și cele de toamnă iarnă. 
De când m-am mutat la casa mea, mi-am făcut un dressing mare cât o zi de post negru, adică la fel de mare în înălțime și lățime cât peretele. Bineînțeles că nu se putea să lipsească o oglindă de pe o ușă, dar o să vedeți mai jos despre ce este vorba.
Am trecut prin mai multe etape de-a lungul timpului. În perioada liceului am avut o obsesie pentru hainele negre, iar acest lucru a adus-o la exasperare pe mama (Iartă-mă, mamă!). Indiferent dacă era vorba de articole sport, de paltoane, de cămăși, blugi sau chiar pijamale, diferitele nuanțe de negru (albăstrui, ori mai spre gri, ori negru negru) trebuiau să-mi „ coloreze ” viața. Perioada asta cred că a durat în jur de trei ani, dar a fost de ajuns cât să mă satur de negru pentru toată viața mea. Culmea este că nici până în ziua de astăzi nu m-am săturat de negru și în continuare este „ pata de culoare ” cea mai preponderentă din dulapul meu.
Nu am fost nici o mare fană a fustelor, asta cred până să ajung la facultate. Atunci am descoperit că cizmele cu toc merg mult mai bine alături de o fustă până deasupra genunchiului, iar halatul alb face ca totul să pară ceva mai sexi. De altfel, o afinitate pentru care eu nu am primit instrucțiuni de folosire, ca alte fete de vârsta mea.

Despre încălțămintea de damă care-mi umple pantofarul nu aș putea să spun foarte multe: tocuri tocuri tocuri! Indiferent de sezon, papucii pe care îi port sunt cu tocuri, exact ca acele anvelope allroad mixte pentru mașini. Nu știu cum ar fi arătat viața mea fără tocuri, fără să aud pac pac cu ecou pe oriunde merg, fără să învăț astfel să merg drept întotdeauna, pentru că altfel se văd aiurea tocurile. Adidașii de damă nu au făcut parte din ținutele mele până de curând, asta însemnând vreo trei ani de zile. În trei ani nu mi-am cumpărat nicio pereche în plus de adidași, una mi-a fost de ajuns pentru că oricum o purtam doar atunci când aveam de mers la grătare și asta nu se întâmpla chiar în fiecare weekend al anului. La adidași m-am reîntors vara aceasta, când nu mi-am luat una, nici două, ci trei perechi din Turcia. Trebuie să profităm mereu de reduceri, nu-i așa? Mi-am luat astfel printre cele trei perechi și una folositoare la alergat și, culmea, sunt tot nepurtați de aproape două luni. Noi nouți, căci eu și sportul nu ne-am împrietenit nici acum.
Am început să admir cămășuțele care au mânecă trei sferturi și care merg asortate atât cu blugi cu talie înaltă, cât și cu blugi skinny, cu talia joasă, cu un cardigan pe deasupra sau cu un sacou. În alegerile stilului meu vestimentar nu cred că m-am lăsat infleunțată de ceva sau cineva anume. Nu urmăresc noutățile în modă, nu am idoli fashion și exemple bune de urmat, din punctul meu de vedere. Am încercat pe cât posibil să-mi organizez dulapul după bunul plac, niciodată după buget și după stările pe care le am în general. 
Nu reușesc niciodată să-mi pregătesc de azi pe mâine hainele cu care vreau să mă îmbrac la facultate sau cu care vreau să ies în oraș. Depinde foarte mult de mood-ul pe care îl am, dacă mă trezesc sau nu cu fața la cearșaf, dacă am sau nu chef să calc ceva în acea dimineață sau să mă machiez. Dacă încerc totuși să-mi gândesc o ținută de seara, cel mai probabil dimineață mă voi trezi că vreau alt tricou, care e pus ultimul pe rafturi cu tricouri abia aranjate frumos și uite așa devine din nou vraiște și dezastru dressingul meu. Probabil din motivele nehotărârii mele cu privire la ce haine să port într-o zi nu reușesc să țin curat în dulap mai mult de trei-patru zile.
Nu stau niciodată să-mi pregătesc outfiturile, consider că nu mă reprezintă treaba asta. Încerc pe moment să potrivesc două-trei piese vestimentare pe care să le accesorizez cum trebuie. Dacă e să dureze mult la mine ceva este vorba de accesorizarea ținutei cu bijuteriile, geanta și tocurile potrivite. Pentru că am foarte multe bijuterii, reușesc să fac combinații de contrast între culorile de pe haine și cele din bijuterii; de asemenea, am câteva gentuțe achiziționate recent care merg combinate foarte bine cu unele ținute, fără să le încarce prea mult. Iar tocurile…ei bine, tocurile-s tocuri! Ele merg aproape la orice, dacă știi să le porți cu stil.

Nu sunt o persoană care să pună mare accent pe hainele de zi cu zi, pentru că nu-mi dau foarte mare interesul să arăt bine în timpul săptămânii. Uneori e de ajuns că par un om dormit mai mult de 4 ore pe noapte, îmbrăcat curat, decât să par cochetă în haine scumpe pe care, de fel, nu mi le permit. Prefer însă, când vine vorba de o petrecere, să strălucesc atât ca machiaj cât și ca accesorii, rochii de seară și atitudine, astfel încât la astfel de evenimente, oamenii care mă știu și din viața de zi cu zi să poată face o diferență și să exclame woooow atunci când mă văd.
Cu siguranță hainele nu-l fac pe om, dar prin ele, cumva, reușești să-ți duci poveștile mai departe!
Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 12 din cadrul competiției SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. Numele meu este Marleen Baerveldt, formular, Brașov, România. După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când m-a părăsit definitiv și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Osagiede poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Apoi, din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Osagiede. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr. Osagiede caster vrăjitor real și puternic, pe care mă voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum această puternică vrăjitoare. Iată e-mailul său de contact la: doctorosagiede75@gmail.com sau whatsapp la +2349014523836
    sau viber +2349014523836

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *