SpringSuperBlog SuperBlog

Entuziasm fără sfârșit

Așteptarea a luat sfârșit, dar entuziasmul nu!
S-a dat startul înscrierilor în competiția SuperBlog, ediția de primăvară. Așa că…hop și eu!
Dacă încă aveți dubii cu privire la participare, pot să vă spun doar în cateva cuvinte de ce e musai să o faceți totuși.

SuperBlog e o comunitate drăguță, o familie numeroasă de care – suspaaaans – încă stau lipiți și foști câștigători ai trofeului. Jocul e unul plin de adrenalină. Adrenalina vine din dead-line-uri la probe și multe altele care se adună. Uneori vei avea senzația că nu poți face față, dar atunci trebuie să-ți amintești faptul că doar ambiționându-te vei reuși să-ți depășești limitele.

Competiția vine cu multe surprize, cu teme diversificate și sponsori dornici să devoreze articole bune pe care să le premieze. Chiar așa, premii frumoase pot ajunge și la tine! Crezi că îți surâde ideea?!

Distracția. În iarnă am participat la prima mea Gală SuperBlog, întâlnind oameni minunați, distrându-mă, râzând copios și plecând din Poiană cu amintiri frumoase și mărindu-mi cercul de prieteni! Și ăsta, zic eu, e cel mai important aspect în orice concurs: să nu te mănânci cu ceilalți colegi, ci să te bucuri alături de ei!

SuperBlog-ul nu a scăpat nici această ediție de mine, așa că, vă invit să vă înscrieți și voi și să ne întâlnim în număr cât mai mare, la Gală! Vă trimit un strop din entuziasmul meu!
Să ne citim cu bine!!!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.