SpringSuperBlog SuperBlog

Farmecul încrederii

Unde-s mulți puterea crește, iar în vremuri de panică și isterie mondială orice ajutor e bine-venit.
După cum bine știți, Farmec reprezintă cel mai mare producător român de cosmetice și, ca orice altă entitate, în situații de urgență în care omenirea este în pericol are o misiune: să sară în ajutorul oamenilor.

De-a lungul timpului aceștia au avut mai multe campanii care mai de care mai deosebite, prin care au reușit să ajute ori mediul, ori oamenii. Acum, fiind o situație critică pe meleagurile țării, vin din nou în sprijinul nostru cu produse noi de igienizare a mâinilor. Unul este reprezentat de un gel de igienizare care are acțiune rapidă, celălalt reprezintă o loțiune de mâini, care pe lângă alcool 70% are în compoziție și glicerină.

În aceste momente grele oamenii sunt atinși de o disperare fără scrupule. Măști, mănuși, dezinfectante, alcool (sanitar), ulei, făină, hârtie igienică (?), cumpărături fără rost, căci o isterie continuă ne învăluie, mai ceva ca un nor de praf. Media pare că nu mai ajută cu nimic, ba mai mult, hrănește panica. Informațiile adevărate se găsesc la colțuri destul de îndepărtate, iar acum, când economia e aproape la pământ, oamenii tot cheltuie bani pe cele enumerate mai sus, sume exorbitante chiar, căci toată lumea trebuie să câștige cumva.

Ca de obicei, Farmec s-a mobilizat și a demonstrat încă o dată că este un producător de încredere. Când situația nu este întocmai roz, acești oameni au decis să dea o mână de ajutor și să creeze produsele care sunt mai mult decât vitale în această perioadă. Astfel, aceștia nu vin cu produse complet noi de igienizare, ci își completează colecția, având deja produse antibacteriene și dezinfectante pentru mâini și suprafețe. Pentru a putea achiziționa produsele noi, trebuie doar să vă abonați prin email pe site-ul acestora, pentru a fi primii care vor afla de momentul lansării pe piață a produselor.

Un brand puternic nu-și găsește, în general, clientela pe toate drumurile. Dar asta nu înseamnă că în caz de război, nu ne trimitem oamenii la luptă. Ci din contră, dăm tot ce avem mai bun pentru a putea diminua riscurile cuceririi. În acest caz, pentru a diminua răspândirea virusurilor. Unii producători de haine ( și nu numai ) au început să fabrice măști din bumbac și combinezoane pentru linia întâi. Alții au reușit să doneze bani, atât persoane de rând cât și companii, iar alții, ca și prietenii noștri de la Farmec, își trimit cei mai buni cercetători în laboratoare, astfel încât să se găsească cât mai repede formulele potrivite pentru crearea dezinfectanților.

Așa cum e firesc, în primul rând oamenii ajută pentru că au compasiune, ceea ce este foarte important să primești din partea unui producător. În al doilea rând este important să te gândești cine o să beneficieze de produsele tale, iar în astfel de momente toate gândurile se îndreaptă spre oamenii din prima linie, care-și pun și mai mult decât de obicei viețile în pericol pentru a le salva pe ale noastre. Și nu în ultimul rând, te gândești cum să previi, cum să te aperi pe tine însuți și cum să îi aperi pe cei mai importanți oameni din jurul tău.

Farmecul stă în încrederea pe care oamenii o au în producători. Iar încrederea vine alături de Farmec.

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 15 din cadrul competiției Spring SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *