Blog

Noi începuturi

Bună, dragilor și Hristos a Înviat! Sper că sunteți bine și sănătoși, sper că v-ați protejat pe toată durata acestei perioade, atât pe voi cât și pe membrii familiilor voastre și sper că mai aveți nițică răbdare până când reintrăm, ușor, în normal.

De Paște mi-am luat și eu o pauză de la scris, mi-am adunat gândurile și am făcut câteva planuri de bătaie în ceea ce constă evoluția blog-ului meu. Sinceră să fiu, am simțit că perioada asta a fost ca vacanța de Crăciun și Anul Nou, căci pare că am primit nu numai un refresh, ci un adevărat restart. Spun asta pentru că am făcut planuri întregi, de parcă mi-am (re)făcut lista cu lucruri de făcut în 2020. Cum 2020 pare pe jumătate cel puțin, anulat, probabil o parte dintre planuri le voi muta spre sfârșitul anului, ori chiar mai bine, anul viitor. Să fie timp pentru toate.

Am vrut să scriu despre virus. Am vrut să-mi spun propria mea opinie, cu aliură medicală, despre virus. Am fost atât revoltată, cât și dezamăgită sau mulțumită de situația actuală, de faptul că ne-am trezit cam târziu că vine virusul, așa cum ne trezim și în decembrie-ianuarie că vine iarna. M-am răzgândit, căci momentan nu am o rubrică anume pe blog pentru experiențele mele medicale, așa că prefer să nu intru neapărat în astfel de polemici.

Astfel, am decis să continui cu blog-ul, cât de des pot, să-mi fac un program, să mă organizez și să public săptămânal un număr egal de articole, ca să fiu și eu mulțumită de munca mea și, bineînțeles, să aveți și voi ce citi. Am observat că în această perioadă oamenii s-au reîntors la cărți, la citit, așa că poate se întorc și pe blog-uri.

SuperBlog-ul e gata, până data viitoare, astfel încât o să încerc să aduc mai multe articole de fashion, beauty și lifestyle pe blog, mai multe recenzii și mai multe povestiri din viața mea. Îi sunt datoare și lui Daniel cu un răspuns, la cum îmi petrec timpul în izolare și am de gând să-mi plătesc în primul rând datoria față de el.

O să petrecem împreună mai mult timp în bucătărie, căci am încercat multe lucruri noi de sărbători și în această perioadă liniștită. Zic liniștită pentru că, o bucată din mine și-a dorit mereu să fie așa sărbătorile. Să fiu eu, cu oamenii mei, cu familia mea. Fără mese întinse pentru alții. Noi suntem o familie numeroasă, ei mi-au lipsit, dar nu mi-au lipsit neapărat musafirii care vin și uită să mai plece.
În această perioadă m-am întors acasă la mama, la casă, casa copilăriei mele. Am pus răsaduri, am curățat florile, am văruit copacii și m-am bucurat de natură zilnic. Îi compătimesc pe cei care stau în această perioadă la bloc, e greu, știu, dar vom trece cu bine și peste asta. Vorbesc cu rudele mele din Spania, care n-au mai văzut lumina zilei de 6 săptămâni. Suntem cu toții în asta, așa că să ne bucurăm cum putem de această pauză.

Să o privim ca pe un shut down de care aveam cu toții nevoie, de la natură, pâna la ultilmele celule din corpul nostru.

Până data viitoare, care sper să fie cât mai curând, aveți grijă de voi și bucurați-vă de fiecare clipă!
Să ciocnim din nou, virtual, un ou roșu și să ne recitim și revedem cu bine!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

10 comentarii

  1. Exact ca pe o binemeritata pauza am privit si eu aceasta perioada.

  2. In cazul meu chiar si statul acasa nu ma ajuta sa fiu mai activa, desi incerc din rasputeri.

  3. Cred că ai luat cea mai bună decizie. Aven nevoie cu toții de timp petrecut cu noi, timp adevărat, de calitate. Așa simt eu, așa cred ca este bine. Și sunt foarte bine!
    Succes!

  4. Uneori avem nevoie de o pauza care e mereu bine-venita !

  5. Eu nu prea pot să mă bucur de „pauză” sau de puțin timp pentru mine, fiindcă lucrez de acasă, iar în ultima perioadă muncesc foarte mult.

  6. Adevărat a înviat! Sa știi ca și eu m am întorc acasă la părinți. Nu pot spune decât ca acest timp mi a făcut atât de mult bine

  7. Pentru mine perioada asta chiar e ca o pauza binevenita. Aveam nevoie mare de asa ceva.

  8. Mult spor sa ai in urmatoarele proiecte. E bine ca te poti bucura de o pauza si ca poti face lucrurile care iti plac.

  9. Aveti grija de voi si sa profiti de clipele de relaxare pentru a face lucruri frumoase!

  10. Izolarea aeasta ne-a pus la incercare pe toti, cred ca fiecare din noi a avut ceva timp de reflectie si se gandeste la noi inceputuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *