Blog Fashion

Costumul de baie în două piese – un avantaj?

Bună tuturor! Astăzi aș vrea să abordez un subiect mai mult pentru doamne și domnișoare care e legat de mare, plajă, ce ne place nouă cel mai mult vara, la soare.

Am primit un costum de baie de la Plaja.biz, în două piese, pe care de altfel eu mi l-am ales. Dar înainte să vi-l prezint, aș vrea să vorbim puțin despre costumele de baie.

Costumele de baie în două piese sunt oare un avantaj?

Din punctul meu de vedere da! Uneori costumele de baie dintr-o singură bucată dau bine mai ales în poze, dar dacă vrei cât de cât un bronz uniform, cred că până la urmă merită să optăm pentru un costul din două bucăți.

Nu toate costumele de baie întregi au spatele gol. Iar dacă vara, la o petrecere, de exemplu, vrei să optezi pentru o rochie cu spatele gol, e urât să ai doar gâtul bronzat, iar restul spatelui alb. În cazul costumelor de baie din două bucăți, însă, treaba e mai ușoară. Acum sutienele vin cu diverse sisteme de prindere, care de care mai subțiri ori mai ușor de desfăcut și e mult mai simplu să ai un bronz uniform pe spate și în zona umerilor atunci când poți să le expui fără prea mult efort la soare.

Să-ți dai jos bretelele de la un costum de baie întreg…mai greu.

Costumul de baie pe care mi l-am ales eu este acesta. Acum îl găsiți pe site la doar 79 de lei, redus de la 139 de lei.

De fiecare dată când aleg un costum de baie, ori în general articole de îmbrăcăminte de pe internet, prefer să îmi iau măsurătorile și să le compar cu tabelul de mărimi. Mie mi s-a potrivit mărimea L la costum.

Mi-a plăcut mult cum a venit împachetat. Un colet foarte micut, costumul fiind împăturit într-o folie cu fermoar zip, fiind personalizată cu sigla site-ului. Mi se pare excelent atunci când se pune accent pe ambalajele personalizate. Cred că e un simbol de respect, atât pentru tine ca și brand, cât și pentru clienții tăi.

Este deosebit de frumos. Culorile sunt exact la fel ca pe site, poate chiar ceva mai pigmentate. Materialul este unul foarte bun. Îmi place că atât slipul cât și sutienul se leagă cu noduri, ceea ce îl face reglabil.

Singura mea problemă este faptul că din păcate nu-l pot folosi deloc fără bretele, deoarece am sânii destul de mari, iar push-up-ul de la baza cupelor nu prea mă avantajează. În schimb dacă las bretelele se așază chiar bine.

Sunt multe costume pe site, care mai de care mai frumoase. Cu siguranță aveți de unde alege, indiferent dacă anul acesta vă petreceți vacanța pe malul mării sau la un hotel cu piscină. Vă recomand cu drag să vă uitați și la rochiile de plajă, culorile sunt extraordinare și modelele la fel. Nu te mai saturi de privit! Dar vă recomand să dați și click și să adăugați în coș.

Nu uitați, Plaja.biz. Tastați în bara de search, mai departe știe motorul de căutare unde să vă ducă.

Până data viitoare, aveți grijă de voi și de cei dragi!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *