Uncategorized

Toamna se numără bobocii…și bloggerii la SuperBlog

E întâi septembrie, iar astăzi se dă startul înscrierilor într-o nouă ediție SuperBlog! Pentru cei care nu ați aflat încă de această competiție, o să vă spun câteva detalii despre ea:

  • este cea mai mare și creativă competiție de blogging;
  • are multe probe pline de suspans de la sponsori cu renume;
  • aici ai șansa să-ți faci noi prieteni, atât în online cât și în offline;
  • competiția îți pune la încercare curajul, inspirația și viteza de tastat pentru probele noi, înainte de termen.

Eu sunt la a…multa participare. Am câștigat de-a lungul timpului și câteva premii, dar pe lângă acestea, cele mai importante sunt amintirile cu care am rămas.

În decembrie 2019 am participat și la prima mea gală, la Brașov, iar astfel am reușit să pecetluiesc unele prietenii cu bloggeri din toată țara.

O să fie o perioadă destul de plină, atât cu activități la facultate, dar și în mediul online, dar sper să fac față provocării, să scriu la toate probele și să duc competiția la bun sfârșit.

În fix o lună de zile se dă startul competiției. Până atunci vă invit să vă înscrieți și voi și să răspundeți provocării.

Astfel, îmi anunț participarea în noua ediție SuperBlog și sper să ne revedem cu bine la Gală, să o facem lată de două ori; și pentru ediția Spring!

Vă așteptăm în familia SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Succes, Denisa!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.