SuperBlog

Achizițiile preferate dintr-o toamnă atipică

Pentru că anul acesta nu prea am avut parte de sezon cald în adevăratul sens al cuvântului, datorită celor două luni de pandemie în care am stat închiși în casă, pare că Mama Natură s-a gândit să fie blândă cu noi și să ne prelungească vara. Până la urmă, avem parte de o toamnă atipică, într-un an ciudățel.

Chiar dacă frunzele în culori maronii deja s-au așternut pe jos, temperaturile încă sunt ridicate, exact cum ar trebui să fie o vară la începutul ei.

Bineînțeles că în lunile care au trecut, având la dispoziție atât de mult timp liber, shopping-ul online a devenit o obișnuință, așa că am făcut stocul atât la îmbrăcăminte, cât și la încălțăminte. Unul dintre site-urile pe care am stat cu orele a fost Answear.ro pentru că întotdeauna găsesc ce-mi trebuie datorită listei lungi de brand-uri cu care colaborează și cu care, de altfel, eu rezonez.

Pentru că diminețile sunt totuși răcoroase, iar eu plec de dimineață spre facultate ori spre stagiile din spital, am ales un palton de la Mango pe care l-am ochit și în magazinul fizic. Am ales să îl iau pe alb și pentru că negru port mai tot timpul, dar și pentru că mi se pare că albul dă mai bine în decorul acesta colorat de toamnă.

De asemenea, nu-mi lipsesc toamna din garderobă rochiile. Îmi place frigul, așa că și iarna port rochii, câtă vreme ele se pot adapta cu ciorapi groși, ghete sau cizme.

Așa că aleg o rochie mai lungă, lejeră, cu mânecile trei sferturi, care să se poată asorta și cu paltonul, dar și cu o geacă de blugi, care nici ea nu poate lipsi din garderobă.

Sursa foto: Answear.ro

Până acum ceva timp gecile denim nu făceau parte din garderoba mea. Asta până când m-am îndrăgostit de o geacă cu briz-brizuri care se potrivește și cu personalitatea mea, nu numai cu outfit-urile.

Imagine din arhiva personală

Pentru zilele cu vânt puternic, aleg să asortez o eșarfă de o culoare neutră cu ținutele mele, pe care să o pot folosi și pe post de șal, pe umeri, de ce nu, poate într-o seară răcoroasă pe o terasă.

Blugii sunt și ei un must have, iar negrul își face simțită prezența aici. Prefer toamna blugii negri pentru că pot fi combinați mai ușor cu pulovere călduroase și colorate.

Cum lâna a redevenit la modă, sosirea toamnei mă încântă fix din acest motiv și anume puloverele lucrate atât de bine. Se pot asorta cu orice, fie cu fustă, fie cu blugi, se pot accesoriza foarte bine și pe mine mă fac să mă simt comod toată ziua.

Sezonul rece anunță oficial și întoarcerea mea pe tocuri. Se pare că eu încă țin cu Marius Moga, încă stau Sus pe toc și-mi mențin mai bine echilibrul, chiar și iarna, pe tocuri.

Dar botinele Karl Lagerfeld sunt cu adevărat o binecuvântare pentru orice colecționar de papuci, așa ca mine. Sunt comode, au un aspect demențial, pot fi purtate atât într-o ținută casual, dar și la un evenimt mai special. Așa că le-am cumpărat și sunt preferatele mele!

Sursă foto: Answear.ro

Nu mă dau în vânt după trenduri, nu reușesc niciodată să le fac față, însă asta nu mă oprește din a mă simți în largul meu într-un outfit. E posibil ca oamenii să își întoarcă capul după mine pe stradă – și nu într-un sens bun – dar asta nu înseamnă că nu mă pot bucura de o ținută lejeră, călduroasă și comodă.

Tu ce achiziții preferate ai toamna aceasta?

Acest articol a fost scris pentru prima probă din cadrul competiției SuperBlog 2020!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. […] Achizițiile preferate dintr-o toamnă atipică […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *