Fashion

Bijuterii și accesorii Muses Store

Bună, tuturor! Astăzi o să vă povestesc de ultima mea experiență în materie de bijuterii.

Dacă mă citiți de mult, știți foarte bine că susțin sus și tare obsesia mea pentru bijuterii, în special pentru inele.

De curând am descoperit, navigând pe Instagram, un story cu niște cerceluși superbi la o persoană pe care o urmăresc. Să spun așa, a fost dragoste la prima vedere.

Am intrat imediat și eu pe pagina Muses Store și n-am putut pleca de acolo fără o achiziție, respectiv un inel nou.

sursa foto: Facebook

M-au tentat și cercelușii văzuți, ce-i drept, însă abia acum vreo două săptămâni mi-am achiziționat o pereche de cercei, ala că am spus să mai încerc.

E simplu. Îți alegi produsul, trimiți un mesaj privat cu datele tale, eu una am întrebat și dacă inelul ales de mine este sau nu în mărime universală, iar în câteva zile comanda ajunge la tine.

Magia începe abia la primirea coletului. În primul rând totul mirosea atât de bine, încât nu eram sigură dacă a ajuns inelul sau vreun lapte de corp, ceva. Ce-i drept, se auzea și un sunet ciudat când mișcam pachetul, iar asta m-a lăsat totuși în dubii.

În schimb era doar ambalajul perfect, cu un miros superb. Am rămas șocată să văd câtă atenție s-a pus pe aceste detalii, așa că nu pot decât să vă felicit pentru asta!

Suspansul a crescut pe măsură ce deschideam coletul. Cartea de vizită marca Muses Jewelry m-a întâmpinat prima și am privit cu admirație și mai mare totul.

În postarea de pe instagram am văzut un săculeț superb în care au venit cercelușii care mi-au atras privirea, însă credeam că inelul o să îmi vină într-o cutiuță simplă, de aici puteam să fac legătura cu sunetul pe care îl auzeam.

Însă nu! Am avut parte și de săculeț, cu același miros superb ca și tot coletul în sine, însă în plus, ca decor, erau aceste pietricele – apropo, acum stau în borcănașul meu de aromoterapie – care pentru mine, au făcut tot pachetul mult mai special.

Inelul pe care eu l-am ales se numește Thalia, costă 72 de lei și este făcut dintr-un aliaj de zinc. Este un inel de impact, care mi-a luat ochii pe loc, care poate fi chiar piesa de rezistență la o petrecere.

Acest model este reglabil și pur și simplu s-u-p-e-r-b. Este și proeminent, în același timp și foarte delicat și vine perfect în colecția mea de inele medii aș putea spune. Pentru mine, care am degetele lungi și care port de obicei inele foarte mari, este un inel finuț și elegant.

Pentru cele dintre voi care vă doriți accesorii deosebite, intrați pe pagina lor de Instagram sau pe cea de Facebook și, cu siguranță veți găsi ceva care să vă placă! Iar pentru cele dintre voi care sunteți din Timișoara, puteți avea parte de predare personală!

Mulțumesc din suflet și sper să mai colaborăm și în viitor!

Până data viitoare, aveți grijă de voi și de cei dragi!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

11 comentarii

 1. am intrat si eu pe pagina lor de insta si chiar am vazut niste modele tare frumoase!

 2. Accesorii deosebite caut pentru un cadou pentru sora mea, recomandarea ta vine la fix.

 3. Atât de frumos este acel inel. Am sa ma uit și eu. 😁

 4. E superb inelul. Delicat, finuț și de efect.

 5. Ce elegant este etuiul in care a sosit inelul. Sa-l porti cu drag!

 6. Denisa spune:

  Ce inel frumos! Imi place cum iti sta!

 7. Ce frumos este inelul! Iar atentia la detalii mi se pare absolut minunata. Felicitari lor!

 8. Ce frumos e, sa îl porți cu mare drag! Iar modul de ambalare, superb! Am să vizitez și eu acest magazin.

 9. Imi place mult inelul. Arata foarte bine si chiar mi-as dori si eu unul

 10. Ador bijuteriile! Cele din aur, unice, finuțe sunt preferate mele. 🙂
  Cele prezentate de tine sunt deosebite, aș avea ceva de ales.

 11. Mi-a atras atenția pe Instagram, am vrut sa vad mai multe bijuterii și prețuri pe un site. N -am găsit. Nu înțeleg de ce nu își face sau de ce tine preturile la secret.Personal, nu mi place să comunic prin mesaje private. Mi se pare că afișarea prețului e o dovadă de bun marketing, sugerează că vânzătorul nu are nimic de ascuns și-și respectă propria firma, dar și clientul,economisi ndu -i timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *