SuperBlog

Black Friday pentru sănătate

Pentru că toamna este, în general, sezonul reducerilor este de dorit să găsim oferte avantajoase care să ne întărească nu doar sistemul imunitar, ci sănătatea întru totul. Cum, totodată, luna octombrie este luna sperieturilor, îmi doresc mult să speriem și prețurile, dar și bolile de sezon cu un Black Friday la Farmacia la Preț Mic.

Pentru cei care nu sunteți familiarizați cu această farmacie, este locul în care îți poți găsi, în online, produsele preferate care-ți sunt livrate direct la ușă fără prea mult efort. Pe site găsiți diferite categorii, ca să nu stați să alergați după produse; ele așteaptă cuminți, în ordine alfabetică, în funcție de nevoile fiecăruia.

Eu am obiceiul să-mi umplu cutiuța cu medicamente de două ori pe an, în toamnă și în primăvară, iar acum pentru că e momentul unor achiziții, am să vă spun ce produse le am mereu în casă și la care, evident, nu m-aș supăra să găsesc un preț mai mic, deci un Black Friday la farmacie.

sursa foto: super-blog.eu

Bineînțeles, fiind viitor cadru medical recomand tuturor să aibă grijă la ce produse achiziționează, pentru că nu ne putem plia pe tot felul de medicamente. Cea mai ușoară sursă de recomandare e discuția, când ne plângem de o anumită durere sau afecțiune și o cunoștință vine și ne spune: Vai, am avut și eu asta, uite ce am luat eu. Trebuie să ne alegem întotdeauna produsele potrivite pentru noi.

Medicamente fără prescripție medicală

Aciclovir. E un unguent miraculos pentru cei care știu că au virusul herpetic. Eu una fac cel puțin unul pe an, așa că e de ajutor atunci când simt că apare.

Deși are în compoziție câteva substanțe toxice, îl încadrez în categoria medicamentelor care fac mai mult bine decât rău, așa că mereu am un tubuleț în casă.

Baneocin. Eu merg pe varianta pudră, pentru că de-a lungul timpului am folosit-o mai des decât crema. O am în casă de acum 5 ani, de când m-am operat de apendicită și de atunci o folosesc pe toate rănile minore care necesită o vindecare mai rapidă. Flaconul e atât de mic, încât nu-i simți existența.

Fenistil. Tot din categoria unguente benefice, am un Fenistil în casă de anul trecut, de când am cărat de la gară până acasă, în spinare la propriu, o viespe, care de altfel m-a și înțepat. Nu mă știu alergică, însă pe moment s-a înroșit zona și mă mânca foarte tare, înțepătura fiind situată undeva între omoplați, așa că timp de 5 zile am aplicat această cremă care lasă și o senzație foarte răcoritoare. Am folosit-o și după plajă, pe câteva arsuri solare și trebuie să mă credeți pe cuvânt, face minuni.

Betadina. Cu siguranță ăsta e un produs pe care trebuie să-l avem în casă cu toții, pentru că nu se știe niciodată când avem nevoie de el. Iodul este atât de benefic, eu îl folosesc și pentru răni, dar și pentru afte atunci când sunt mult prea profunde pentru a trece cu glicerină, aceasta fiind un element cheie pentru viața mea de purtător de aparat dentar.

Magnerot. Din cauza unor evenimente nefericite prin care am trecut în această vară, mi-am declanșat câteva palpitații la inimă, iar la un control amănunțit m-am ales cu o recomandare, să iau Magnerot și Sedatif PC pentru a-mi calma inimioara. E o combinație care îmi face bine, o am în casă și o folosesc la nevoie, însă doar după ce mi-a fost recomandată de un medic.

sursă foto: farmacialapretmic.ro

Hexoraletten N. Sunt, pe lângă Tantum Verde, singurele pastile care îmi șterg parcă durerea în gât cu buretele. Pentru că ambele au un efect ușor anestezic, nu simt nevoia să iau 50 de bucăți pe zi, ci trei, maxim patru administrări sunt de ajuns pentru a simți o ameliorare.

Adagin. Îmi place mai mult varianta aceasta decât Nurofen-ul, deși le am pe amândouă în casă, pentru că are mai mult ibuprofen substanță activă în compoziție. Deși iau pastile doar în cazurile în care mă tăvălesc de durere, pentru că nu vreau să-mi învăț organismul cu analgezice, ci cu lupta împotriva durerii, aleg Adagin pentru că pentru mine, efectul este mult mai rapid.

Vitamine și suplimente

Este perioada în care trebuie să ne întărim imunitatea, mai ales datorită pandemiei care reprezintă o cauza în plus să ne protejăm, așa că eu în această perioadă iau mereu următoarele produse.

Vitamina C. Pentru că e produsul cu care suntem învățați de mici să socializăm în sezonul rece.

Linex Forte. Fac de mai bine de un an tratament cu anticoncepționale și trebuie să-mi protejez flora, pentru că antinconcepționalele fac bine pe o parte, dar, în timp, rău pe partea cealaltă.

Tarosin. Este un alt produs care nu m-ar supăra să aibă un discount mic, fiind clientă fidelă, suferind de mică de epistaxis. Este produsul pentru care, surprinzător, sunt mereu oprită pe aeroport pentru consum de droguri, avându-l mereu în geantă, la îndemână, ca să nu-mi curgă sânge din nas la decolare și aterizare. 😀

Liv 52. Acest produs este unul care ne trebuie nouă, tuturor. Pentru că ficatul nostru poate fi atacat din multe părți, are nevoie de un supliment care să-l ajute în procesul de regenerare, iar acesta cred că este cel mai bun.

Ceaiurile. Din casa mea nu lipsesc niciodată, având diverse sortimente, de la mentă la scorțișoară, la ceai benefic pentru somn, ori care pur și simplu îmi aduce aminte de Crăciun.

Mama și copilul

E puțin ciudat că vă spun despre acestă categorie când eu nu sunt nici mamă și nici copil? 😀 Și da, nici copil nu am, însă folosesc un produs din această categorie, și anume șervețelele de ochi Iridium Baby, cu care mă înțeleg mult mai bine decât cu cele pentru adulți. O reducere mică la ele nu m-ar supăra deloc.

Ai și tu nevoie de un medicament? Intră acum pe site și bucură-te de beneficiile farmaciei online! Găsești tot ce vrei la doar un click distanță!

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 6 din cadrul competiției SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

7 comentarii

  1. O, da! Sunt de acord cu tine! Ar i super să avem parte și de un Black Friday la farmacie! Rinita mea ar fi super încântată! 😅

  2. Sa stii ca prinde bine un Black Friday la farmacie. Chiar am nevoie sa imi refac unele stocuri de medicamente si vitamine.

  3. Nu stiam ca se fac reduceri de Black friday si la farmacie. Si eu ma inteleg bine cu aciclovir.

  4. Si eu am inceput sa comand online diverse medicamente care nu necesita reteta. Imi sunt de ajutor pentru ca le am in casa si le iau la un pret mult mai mic

  5. Am si eu tot timpul in casa diferite mediamente, acum chiar trebuie sa refac stocul si un BF ar fi bine venit.

  6. […] Si daca tot am vorbit de Superblog, vreau sa iti multumesc pentru materialul scris despre Farmacialarpretmic.ro. Care a fost provocarea ta când ai citit […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *