SuperBlog

Siguranța căsuței din poveste

Pot spune că jumătate din viață mi-am petrecut-o într-un apartament, însă atunci când l-am părăsit, nu am avut de luat de acolo nicio amintire. Și să vă spun totuși de ce.

Am avut marele noroc să am bunici la țară și să fiu crescută și răsfățată de ei. Și, de asemenea, cele mai frumoase amintiri să mi le fac tot acolo, la casă, printre copacii din livadă și găinile lu’ mamaia.

Viața la apartament e frumoasă cumva, dacă reușești să îți creezi de la 0 condițiile pe care le vrei tu și dacă tot ce visezi pe foaie poți să și așezi într-un mediu. Însă nimic nu se compară cu viața pe care o ai la casă, chiar dacă aici pare că munca nu se termină niciodată.

Pentru că am cochetat în ultimii doi ani și cu partea de design interior, e mai simplu să pot vizualiza ce voi face înăuntru. Însă până acolo, o casă trebuie mai întâi ridicată.

Acum găsim atât de multe magazine care oferă materiale de construcții însă de cele mai multe ori nu au cantitatea întreagă de care ai tu nevoie. De asta prefer să fac achizițiile online, de pe Vindem-ieftin.ro, mai ales datorită faptului că am mai avut în trecut tangențe cu ei și acum aș avea și un beneficiu, mai exact noul Grup VIP care reprezintă un avantaj pentru clienții cu vechime. Și cum aici ai parte doar de oameni drăguți, ți s-ar înmuia inima atunci când ai fi disperat să cauți materiale, să trebuiască să te încadrezi într-un buget și, cineva calm, să-ți răspundă la telefon astfel:

sursă foto: super-blog.eu

Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?

Bună ziua, aș avea nevoie de materiale de construcție pentru construirea unei case.

În trecut ați mai folosit serviciile noastre?

Da.

Atunci puteți beneficia de facilitățile grupului VIP. Să vă explic. Cu ajutorul acestui serviciu aveți parte de consultanță, de oferte personalizate, de un status al livrării într-un timp real și, bineînțeles, ceea ce ne și recomandă, de produse premium. Totodată, pentru a fi mereu la curent cu ceea ce se întâmplă, putem adăuga în grup oamenii cu care mai colaborați, ca de exemplu designerul și proiectantul casei.

Ce idee minunată. Sigur. Aș dori să trimit lista mea de produse pe un grup dedicat. Vă mulțumesc!

Casa este gândită în așa fel încât să fie și spațioasă, dar să nu se transforme totuși într-un conac. Dar atunci când am început să-mi expun ideile pe foaie, am stabilit că e important să iau în calcul încă de la turnarea fundației și o cameră de copil, dar și una de oaspeți. Așa că proiectul a prins forme ceva mai voluptoase, însă nu exagerate.

Cred că fundația în sine și ridicarea pereților sunt cele mai importante elemente într-o construcție, pentru că de ele depinde siguranța celor care locuiesc în casă. Nu am vrea să ajungem ca cei 3 purceluși, cu o casă suflată de vânt însă, nu de lup, ori dărâmată de primul cutremur mai puternic. Așa că aleg să mă consult cu o echipă de specialiști asupra materialelor pe care să le folosim la construirea casei.

Pentru acoperiș am decis să folosesc tablă cutată, nu numai pentru că e mai rezistentă, ci și pentru că îmi aduce aminte de copilărie. Casa bunicilor e acoperită cu tablă și somnul cel mai bun l-am avut acolo, pe ploaie, sub pic-pic-pic-urile care se aud așa cristalin pe acoperiș. Așa că vreau să păstrez senzația.

Atât înăuntru cât și pe afară, pentru finisaje, m-am gândit să volosesc decorative, afară o combinație de piatră decorativă cu tencuială decorativă, să reziste în timp și să arate și aspectuos, iar înăuntru un var decorativ, pentru a putea contrasta pereții așa cum îmi doresc eu.

sursa foto: vindem-ieftin.ro

Pe lângă siguranță și un vis împlinit, cred că trebuie să ne punem toate poveștile care ne leagă de copilărie în căminul nostru, pentru a putea transmite mai departe aceeași căldură și urmașilor noștri. Căldura unui cămin stabil, plin de râsete, de voie bună și de amintiri pe care să le luăm cu noi peste tot.

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 4 din cadrul competiției SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *