SuperBlog

Mama mea are Farmec

Pielea nu e un accesoriu. Pielea este cel mai mare organ pe care îl cunoaște corpul nostru și cel care are poate cea mai mare nevoie de accesorii care să-l mențină în siguranță.

Simbioza dintre noi și pielea noastră trebuie să fie una strânsă, iar Farmec, alături de colecția Gerovital H3 Classic, este un ajutor de nădejde. Despre Farmec nu trebuie să vă mai spun nimic; este un produs 100% românesc, care ne hrănește, ne matifiază și ne îmbunătățește fiermitatea pielii fără prea mare efort.

În tinerețe pielea își păstrează standardele și problemele, atât la femei cât și la bărbați, apar doar odată cu vârsta adolescenței, când se schimbă reacțiile metabolice din corp. În ziua de azi, din păcate, multe persoane tinere aplică diverse tratamente și creme pe față, fără o recomandare dermatologică sau fără a avea prea multe informații despre produs, așa că problemele apar precoce, datorită produselor nerecomandate pentru o anumită vârstă.

Noua colecție se adresează în special persoanelor trecute de 30 de ani. Cum nu mă încadrez în vârstă, însă cunosc foarte bine produsele Farmec, le recomand cu încredere, iar de această dată, am ales să îi ofer mamei câteva dintre produsele Gerovital H3 Classic.

Mama abia a trecut de 40. Cum foarte rar a folosit produse de înfrumusețare de-a lungul timpului, încă are tenul foarte curat și catifelat, însă în unele situații, cum ar fi sezonul rece, are nevoie de puțin ajutor. Așa că primul produs pe care i l-am oferit a fost crema intensiv hidratantă pentru efectul geriatric pe care îl are asupra pielii. Pe lângă hidratare, netezește și semnele care încep să îi dea de gol vârsta, așa că e o cremă binevenită în rutina ei.

sursa foto: super-blog.eu

Știm că ridurile de expresie fac parte din noi și că ochii nu mint niciodată fix din cauza lor. În funcție de cum trecem prin viață ele se accentuează mai mult sau mai puțin. Mama mea lucrează zilnic cu cifre, stă încruntată și de dimineață până seara în fața calculatorului. Ochii ei căprui sunt acum încadrați de o piele puțin încrețită și uscată, pentru că ochii sunt atât de folosiți.

Crema pentru conturul ochilor și a buzelor bogată în vitamina C și acid hialuronic, fiind folosită atât dimineața cât și seara, netezește frumos pielea uscată și sensibilă din jurul ochilor și, potrivit cuvintelor mamei, dă o senzație de răcorire și fresh.

sursa foto: super-blog.eu

În prealabil, am luat-o pe mama de mânuță și am fost împreună la dermatolog. Doamna doctor la care mergem recomandă cu încredere produsele Gerovital, mai ales pentru că le folosește și ea. Știe istoricul meu nu prea fericit, când aproape mi-am distrus fața cu niște produse care nu erau potrivite pentru tenul meu, iar atunci tot cu produse Farmec mi-a reparat tenul.

Dermatologul a observat faptul că mama are același tip de ten, așa că atunci când voi împlini vârsta potrivită, voi putea folosi și eu aceste produse pe fața mea, pentru a-mi proteja și a-mi conserva tenul.

Pielea este foarte importantă pentru mine. Hidratarea este pe primul loc, iar apoi demachierea corespunzătoare. Indiferent de cât de bine, de rău, de obosită sau somnoroasă mă simt, îmi fac rutina și îmi demachiez tenul, apoi îl hidratez și aplic o cremă protectoare pentru semnele acneice.

Cât despre mama mea…ei bine, ea e frumoasă oricum. Faptul că își menține frumusețea cu produse profi, corespunzătoare vârstei ei, nu face decât să-mi bucure inima. Și inima mea vrea să se bucure de frumusețea ei. Căci mama mea are Farmec, iar Farmecul are nevoie de mama mea!

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 22 din cadrul competiției SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. Cu așa o fiică era clar că mama ta are farmec <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.