SuperBlog

Purificare energetică

Bijuteriile sunt, cu siguranță, accesoriile de rezistență pe care le poate avea o femeie. Nu cred că atrage priviri dacă are o geantă de brand pe umăr, ci dacă își asortează perfect cercelușii sau o brățară cu un outfit.

Atunci când vine vorba de bijuterii cu cristale, ori pur și simplu de unele pietre prețioase care să aibă un efect energetic mare, am mare grijă ce păstrez în jurul meu. Unele cristale se pot alege în funcție de zodie, indiferent dacă ai înclinație spre așa ceva sau nu, vei descoperi totuși faptul că unele combinații cristalo-zodiatice chiar se potrivesc.

sursa foto: super-blog.eu

De-a lungul timpului am încercat nu doar să îmi cumpăr bijuterii care să atragă priviri, ci să găsesc acele cristale norocoase care să se potrivească și cu personalitatea mea, cu chakrele mele și să îmi dea un vibe bun ori de câte ori le port.

Printre preferatele mele sunt jadul și cuarțul. Cuarțul este numit de către japonezi drept bijuteria perfectă. Trebuie să recunosc, chiar este, atât ca aspect, cât și ca proprietăți energetice. Indiferent în care culoare îl preferi, cuarțul are ca proprietate unică memoria, fiind unul dintre puținele cristale care poate fi programat. Da, ați citit cum trebuie. Acest cristal are cea mai mare putere de amplificare energetică de pe planetă.

Pe lângă bijuterii, dețin câteva bucăți de cuarț pe care le am împrăștiate prin casă, pe una ținând-o în noptieră, știindu-se faptul că acest cristal poate amplifica visele.

Jadul este o piatră care mi se potrivește și potrivit zodiacului. Preferatul meu vine nuanța de verde smarald și nu îl am doar în bijuterii. În living am un ceas micuț care este sculptat în jad, sub formă de frunză. Se spune că jadul protejează împotriva bolilor, absoarbe energiile negative, mai ales atunci când vrea să se odihnească spiritual și pisica mea și, cel mai important, se spune că ajută la funcționarea mai bună a inimii, a rinichilor, a sistemului imunitar. Totuși, e bine să vă protejați și prin alte metode, nu doar purtând o piatră de jad în buzunar, în sezonul rece în care imunitatea e la pământ. 😀

Ultima, dar nu cea din urmă, este piatra tinereții fără bătrânețe sau, așa cum este cunoscut, agatul de foc. De ce acesta, dintre toate tipurile?

Ei bine, agatul de foc se ocupă cu alinierea chakrelor și ne ajută să ne descoperim pacea interioară. Chiar dacă toate cele menționate sunt cristale protectoare, acesta formează un scut în jurul corpului, care ne oferă o stare de siguranță, alungând orice temeri ne inundă sufletul. Este un cristal în strânsă legătură cu elementul Pământ, probabil de aici și această siguranță ieșită din comun și se găsește în niște combinații superbe de culori, formând parcă flăcări de diferite dimensiuni.

Cristalele oferă eleganță, atât purtate ca bijuterii, dar și ca elemente de decor în casă. Câtă vreme sunt un beneficiu din punct de vedere energetic, de ce să nu profiți și să le folosești?

Tu cu ce cristale rezonezi?

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 12 din cadrul competiției SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. Multumesc mult pentru sfaturi 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *