Blog

9 ani de Atitudine Slabă

Astăzi Moșul îmi aduce în dar 9 ani glorioși de blogosferă.

Nu știu acum să las statistici concrete legate de vizualizări, de abonați, de lucruri care au implicate cifre. Astăzi vreau să vorbesc de oameni, căci până la urmă în spatele cifrelor, în spatele ecranelor și în spatele tastaturilor stau niște oameni care de atâția ani mai trec măcar o dată pe an pe aici.

Unii poate de acum mă descoperă. Alții poate deja s-au săturat de scrisul meu. Însă, după atâția ani, nu pot decât să fiu recunoscătoare și să mă înclin pentru că încă sunteți aici. Pentru cei care abia îmi citesc rândurile așternute aici, vă urez bun venit și sper să rămâneți aproape de mine măcar încă 9 ani de acum încolo.

Nu vreau să mă lungesc cu multe cuvinte, vreau doar să vă mulțumesc pentru tot.

Anul acesta a fost atipic, însă a fost, pentru mine, un an plin de schimbări, în bine, inclusiv cu blogul. Așa că vă doresc sărbători pline de bucurii, cu oamenii dragi aproape, ori măcar în suflet dacă altfel nu se poate. Să fiți sănătoși și să aveți rezoluții frumoase și prospere pentru anul ce vine și să vă bucurați de Nașterea Domnului sufletește, căci avem nevoie mai mult decât oricând să ne încălzim sufletul.

Crăciun plin de emoții, de bucurii, de inimă bună!

Vă îmbrățișez strâns, prin cuvinte.

Denisa.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. Primii 9 sunt mai greu, până ajungi la… 2 cifre 🙂 Spor in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *