Guest Post

De Craciun fii mai bun…

De Craciun fii mai bun cu cei care-ti trimit sms-uri si mesaje private cu urari copiate de pe internet ori cu o urare misto pe care ei, la randul lor, au primit-o de la cineva. 🙂

De Craciun fii mai bun cu cei care se imping in tine prin magazine si cu cei care au impresia ca le vei lua ultima bucata (din ultimul lot de 1000 de bucati) de carne din galantar.

De Craciun fii mai bun cu preotul care iti intra in casa neinvitat si care iti arata ostentativ calendarele crestin-ortodoxe pe anul viitor, poate-poate pricepi aluzia.

De Craciun fii mai bun cu cei care-si mint copiii ca exista Mos Craciun si care apoi se supara cand copiii, la randul lor, ii mint pe ei. Cum sa ma minta? Asa l-am crescut eu? Eu l-am educat in spiritul adevarului…

De Craciun fii mai bun cu rudele pe care nu le-ai mai vazut de 1 an, pe care nu vrei sa le vezi, dar care se autoinvita la tine ori te bat la cap pana te duci tu pe la ele.

De Craciun fii mai bun cu colindele si cu locatiile si localurile care dau colindele la maxim. Inclusiv shaormeriile, ca nu poate sa-ti alunece lipia cu de toate fara vocea lui Hrusca ori a lui Fuego.

De Craciun fii mai bun cu cei care defriseaza padurile, ca timp de cateva zile, poate chiar saptamani, vei profita si tu de aceste defrisari. Ma rog, vei profita dand ceva bani, dar sa nu ne impiedicam in detalii.

De Craciun fii mai bun cu seful care te pune sa muncesti cand altii stau acasa. De fapt el, seful, a avut grija de silueta ta, caci dac-ai fi stat acasa te-ai fi indopat si ai fi ajuns la spital. Nu mai bine sa stai la birou (ori sa lucrezi de acasa)?

De Craciun fii mai bun cu taximetristii care iti cer tarif triplu, caci sunt si ei oameni si mna, sa fie acolo, de sarbatori.

De Craciun fii mai bun cu controlorii care fix in aceasta zi sfanta au iesit sa verifice legitimatiile de calatorie. Au si ei nevoie de bani de sarbatori…

De Craciun fii mai bun cu cei care taie porcul in fata ori in spatele blocului. Trebuie sa manance si ei ceva. Daca n-au unde…

De Craciun fii mai bun si cu gazda mea de astazi, Denisa, care chiar a vrut sa scriu un articol cu ocazia aniversarii blogului ei.

De Craciun fii mai bun si cu mine, Emil Calinescu, mare magnat virtual, proprietar mandru de 11 bloguri. Nu am blog de Craciun, dar am, printre altele, blog de teatru, blog de film, blog de carte si blog de fotbal. Si alte cateva pe care, insa, le veti injura dupa aceasta sfanta sarbatoare. De Craciun fii mai bun si cu cei care vor comenta aici. Nu au vrut decat sa para si ei draguti. Chiar n-au vorbit serios cand au zis ca le place articolul. 😊

Emil nu mi-a lăsat multe cuvinte să i le spun eu. Vă recomand să-l citiți, pentru că atât pe blogurile menționate de el, cât și pe restul, are niște articole formidabile.

Emil e un oltean autentic, amuzant, colorat și plin de informații, pe care l-am cunoscut tot cu ajutorul competiției SuperBlog.

Îți mulțumesc pentru că ai răspuns la invitația mea și sper ca în următoarea ediție SuperBlog să spargi podiumul feminin și cu o prezență masculină! 🙂

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *