Blog

AVBS Credit: contractează creditul ipotecar POTRIVIT ȚIE!

Conform acestui comunicat de presă din Forbes, pe parcursul a 13 ani de experiență în brokerajul bancar, AVBS Credit, companie 100% românească, a intermediat credite pentru mai bine de 16.000 de clienți, acestea având valori cumulate de peste 300 de milioane de euro.

Reprezentanții companiei au prezentat și câteva procente ale realizărilor lor, astfel creditele bancare intermediate de AVBS Credit arată cam așa:

 • 80% credite ipotecare și credite Prima/Noua Casă;
 • 16% credite de nevoi personale;
 • 4% credite pentru persoanele juridice și alte tipuri de credite.

Pentru anul 2021 compania vizează să crească numărul clienților din portofoliu cu 20%, concentrându-se în continuare pe nevoile clientului și, totodată, își propune să atragă în continuare specialiști din zona bancară cu expertiză pe partea de creditare, pentru a-și mări rețeaua de brokeri de credite în sistem de franciză.

În cazul în care nu cunoașteți încă acești brokeri de credite, însă v-au atras atenția performanța și succesul înregistrare în cei 13 ani de activitate, AVBS Credit este o companiade intermediere credite bancare și/sau non-bancare. AVBS Credit însumează în prezent aproape 50 de francize aflate în peste 25 de orașe mari din țară prin intermediul cărora sunt intermediate GRATUIT toate tipurile de credite.

Tocmai pentru că alături de AVBS Credit se află o mulțime de parteneri, atât bancari cât și non-bancari, brokerii de credite din această companie te pot ajuta să obții soluția de finanțare potrivită pentru tine, căci oferta de creditare este una variată: de la credite ipotecare și credite Noua Casă, la credite de nevoi personale, credite auto, finanțări de tip leasing, credite IMM și multe altele.

Ce este un credit ipotecar?

Creditul ipotecar este un mod prin care poți să-ți duci proiectele importante la bun sfârșit prin contractarea unui împrumut de la o instituție bancară / non-bancară. Cu ajutorul acestui tip de credit, poți achiziționa rapid sau construi o proprietate care va fi ipotecată în favoarea băncii creditoare.

Caracteristicile unui credit ipotecar

 • Poți lua un credit ipotecar dacă ai un venit stabil, dovedibil legal. Tipurile de venituri eligibile diferă de la o bancă la alta;
 • Poți lua un credit ipotecar dacă îți permite vârsta. Trebuie să ai cel puțin 20 de ani, dar cu cât ești mai în vârstă, cu atât perioada de rambursare a creditului este mai mică. Perioada de rambursare a creditului se poate întinde pe maximum 30-35 de ani, însă trebuie să ții cont că împrumutul contractat trebuie să fie achitat până la momentul în care tu împlinești 60-75 de ani, în funcție de condițiile fiecărei bănci;
 • Creditul poate fi contractat în lei sau în euro;
 • Gradul maxim de îndatorare este de 40%, pentru a depăși acest grad de îndatorare, împrumutatul trebuie să îndeplinească multiple condiții ale băncii. Aceste condiții diferă de la o bancă la alta.
 • Suma pe care o poți împrumuta este de maximum 1.000.000 euro sau echivalentul în lei, însă trebuie să știi că pentru o sumă mare a creditului și venitul tău lunar trebuie să fie pe măsură;
 • Dobânda poate fi fixă pentru primii 5-7 ani ai creditului, ulterior devenind variabilă;
 • Dobânda  poate fi variabilă de la început;
 • Avansul începe de la minimum 15% din valoarea de achiziție a imobilului, acesta variind în funcție de condițiile fiecărei bănci;

                 Pentru a face cea mai bună alegere în privința contractării unui împrumut atât de important așa cum este creditul ipotecar, este bine să apelezi la ajutorul specializat și GRATUIT al unui broker de credite, așa cum este AVBS Credit.

Brokerii de credite AVBS Credit – ajutor de nădejde pentru obținerea unui credit ipotecar!

Fiind vorba de multe instituții creditoare partenere, brokerii de credite identifică creditul ipotecar potrivit atât profilului tău financiar, cât și nevoilor tale. În cazul în care venitul tău lunar nu este suficient pentru contractarea creditului dorit, află că poți participa la credit cu un codebitor: adică o rudă sau un apropiat care să te ajute în obținerea și achitarea împrumutului necesar.

Chiar dacă ai la dispoziție 35 de ani să achiți creditul, există totuși posibilitatea de rambursare anticipată integrală sau parțială, în orice moment, FĂRĂ DOBÂNDĂ! Este literă de lege. Pentru ratele creditelor ipotecare achitate ANTICIPAT, instituțiile financiare NU percep dobândă!

Misiunea AVBS Credit este întotdeauna aceea de a intermedia cel mai potrivit credit pentru client! Soluționarea nevoii clientului primează, iar acesta trebuie să obțină întotdeauna creditul ipotecar potrivit, astfel încât rambursarea să fie efectuată conform condițiilor contractuale.

Serviciile AVBS Credit sunt 100% gratuite pentru clienți!

În cazul în care te gândești ca în anul 2021 să achiziționezi propria locuință printr-un credit ipotecar potrivit ție, îți las mai jos câteva informații importante despre AVBS Credit:

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *