Blog

Cum am început 2021

La mulți ani tuturor! Să aveți parte de un an plin de bucurii, de sănătate și de momente de neuitat alături de toți cei dragi!

Cum am pășit în noul an

În 2021 am intrat cu dreptul, alături de familie și cam de toți cei dragi. Nu știu dacă am apucat să-mi pun fix la miezul nopții o dorință, căci pe parcursul zilei mi-am tot pus dorințe la fiecare intrare în noul an a țărilor care fură mereu startul :D.

Da, am mâncat peștișor ca să alunec printre problemele noului an – sunt sigură că ele vor fi acolo, chiar dacă sperăm cu toții să nu dăm nas în nas cu ele.

Da, m-am uitat și la Dan Negru, nu până la capăt, însă revelionul lui cu măști îmi place mult. Încă mă gândesc oare câți bani își ia pe revelionul ăla. Apropo, ca o paranteză, vă invit să-l vedeți în podcastul lui Andi Moisescu, chiar aici, pentru că e destul de interesant și cu siguranță multe din acele lucruri nu le știați despre omul nostru plin de energie!

Da, mi-am făcut o listă cu rezoluții pentru 2021. Nu neapărat fizic, ci în gând, însă le-am pus în sertărașul ăla de memorie perfectă care nu se dă uitării.

Arhivă personală

Ce mi-am propus pentru noul an

Mi-am propus să fiu mai organizată, chiar dacă reușesc să mă țin de lucrul ăsta până într-un punct. Nu știu ce spiriduș zace în dressingul meu, însă acolo cel puțin, acum e organizat totul și în secunda următoare se trezește al meu să se joace cu bulendrele și să răvășească totul. Așa că, trebuie să coborâm milităria din pod și, odată cu ea, și organizarea.

Anul ăsta vreau să mă apuc de sală. Ha ha, ce am mai râs. Hai, poate nu neapărat de sală, care totuși e la 2 minute de mine, ci măcar un pic de sport să fac, chiar și acasă. Deși proporția înălțime-greutate mi-e în grafic, eu mă simt complet anchilozată.

Vreau să călătoresc și mai mult. Un test Covid nu mă oprește și sunt sigură că ușor ușor se vor ridica și restricțiile din lume, nu doar din Europa. Am călătorit și în 2020, însă am intrat în noul an cu gândul că nimic nu mă va opri să călătoresc mai mult. Aș vrea să văd lumea și acum, la aproape 24 de ani, nu doar după vârsta pensionării.

Canva

Mi-am făcut o listă cu locuri în care vreau să ajung cât mai repede posibil. Cele mai multe sunt pe continentul alăturat, unde deja am pus piciorul de câteva ori, în orașul meu preferat. Însă vreau să explorez noi civilizații, noi culturi, vreau să întâlnesc oameni de la care am ce învăța.

Cum au fost, de fapt, primele zile din an

Pline de oameni, de musafiri, de activitate. Am avut casa plină, însă nu ca la sărbători, cu mese întinse și agitație. A fost ceva chill, care m-a încărcat cu energie.

Am avut și un botez în familie și am plâns, de parcă nu mai vărsasem de mult câteva lacrimi. La fiecare botez pun pariu cu mama dacă va plânge copilul sau nu. Nu știu de ce, poate învățată din maternitate cu plânsete, parcă simt altfel botezul când copilul se pune pe scâncit.

Am început să dau vitamine gagicilor (pisicilor, adică) pentru că lasă muuult dar muuuuuult prea mult păr și nu sunt foarte fericite când găsesc mâncarea amestecată cu vitaminele. Practic, e o tensiune continuă în casă, hihi :D.

Am ajuns în Iași iar, cu 16 grade în casă, pentru că termostatul a luat-o razna și a murit. Practic, am trăit o bucată de viață din București în Iași. Îmi place frigul, nu zic nu, însă mi-ar conveni mai mult să am câteva grade în plus în apartament.

Pinterest

Chiar dacă pare că încă sunt undeva în 2013 cu gândurile, vreau să fac din anul ăsta unul magic. Nu vreau să-i cer multe, pentru că e posibil să nu le primesc pe toate și, deși e începutul anului, nu vreau să ajung la începutul următorului cu restanțe din 2021. Până acum mi-am planificat totul până prin aprilie. De acolo, mai vedem pe unde mă va purta inima.

2020 a fost un an bun pentru mine. Sper ca 2021 să fie măcar pe jumătate la fel. Să aveți și voi parte de multe momente de neuitat în acest an, pline de noi experiențe și de oameni frumoși la suflet!

Aveți grijă de voi și de toți cei dragi!

Toate cele bune!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Fie ca tot ce îți dorești să se îndeplinească!

    1. Așa să fie la toată lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *