SuperBlog

Pentru mama, o ChocoTelegramă

De Chocolissimo nu e prima oară când aud. Din contră, experiențele noastre sunt câteva care se pot număra pe degete, pentru că mulți oameni din viața mea au ales să facă anumite anunțuri, cereri și invitații cu ajutorul lor.

Din 2015, de când au ajuns în România, am avut parte de multe evenimente la care, trebuie să recunosc, am regretat că există. De ce? Simplu. Cine se poate opri din a mânca cea mai fină și delicioasă ciocolată belgiană premium de pe Pământ? Însă chiar dacă pe cântar au apărut câteva grame în plus, trasă acum o linie imaginară, sunt vreo două kile de ciocolată, au făcut totul să pară mult mai personal.

Să vă dau un exemplu. Alături de clasica sticlă de vin pusă lângă o invitație la o nuntă sau la un botez, am primit fie o ChocoHeart White, o tabletă de ciocolată albă, presărată cu un topping de căpșuni uscate, fie o cutie cu praline sub formă de Cupcakes, 4 la număr, la fel de delicioase ca prima variantă.

https://chocolissimo.ro/

Cum ai putea să refuzi o persoană care-ți face și cadouri din ciocolată?!

Pe site-ul lor puteți găsi multe idei de cadouri, care, domnilor – în special- să vă scape de coada de la benzinărie de Valentine’s Day, de unde oricum plecați cu același ursuleț pe care l-au mai luat alți 20 de bărbați, care au uitat că e 14 februarie. 😀

În ultimii ani s-a dezvoltat mult și ideea de ciocolată, ori, cel puțin, așa o văd eu. Acum găsești peste tot fel și fel de forme pompoase pentru ciocolată, ambalaje inedite și gusturi variate, însă nimic nu se compară cu acele cadouri din ciocolată belgiană premium.

Nu sunt mare devoratoare de ciocolată, însă, atunci când am primit o ChocoTelegramă, nu m-am putut abține să n-o mănânc pe toată, de una singură. Voi nu așa faceți cu toate cadourile mâncabile primite? 😀

Mâine e ziua mamei mele. Face 44 de ani. O vârstă frumoasă, rotundă. Mereu când se uită la mine îmi spune doar când te văd așa mare îmi dau seama c-am îmbătrânit. Eu n-o văd bătrână deloc, mai ales pentru că între noi stau doar 20 de ani și 2 luni. Așa că, de ziua ei, nu i-ar strica un mesaj din ciocolată care să o anunțe că 44 rocks!

https://chocolissimo.ro/


Mama mea e o persoană simplă, dar care merită un cadou cu adevărat special. Pe lângă florile pe care deja i le-am livrat azi -surpriiiizăăăă, ciocolata sigur o să o dea gata! Pe mine m-a emoționat întotdeauna un cadou de tip handmade și cred că și aceste mesaje în ciocolată intră tot în aceeași categorie. Doar că acum nu le mai fac eu, ci am puțin ajutor din partea Chocolissimo.

Mi-am dorit mereu cele mai frumoase cadouri pentru mama mea. Până la urmă, e cea mai importantă persoană din viața mea și, cum ea mă poate sprijini mereu, merită din când în când câte un gest de recunoștință din partea mea, chiar dacă e vorba doar de câteva tablete de ciocolată. Putem spune că, pe lângă rafinamentul belgian pe care îl are, e o ciocolată plină de suflet, care merită să fie dată mai departe persoanelor la care ții.

Dacă ești și tu în căutarea unui cadou unic, care să te ajute să surprinzi în luna iubirii și a mărțișorului, intră pe site-ul lor, alege din gama variată cadoul potrivit și fă o bucurie dulce unei persoane importante!

Acest articol a fost scris pentru proba extra-concurs propusă de Chocolissimo pentru SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

4 comentarii

  1. Ce frumos! Cred că, de departe, cel mai minunat lucru din lume pentru o mamă este să constate că se gândește copilul la ea. Fiecare gest, oricât de mic ar fi, pentru mamă contează imens.
    Felicitări!

    1. Mulțumesc! ❤️

  2. Lesin cand citesc despre asa bunatati si eu sunt la dieta! :))))

  3. Frumos, un cadou inspirat 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *