Blog

Andrei Neagu VERSUS noul său album

Pe Andrei Neagu l-am cunoscut prin prisma scrisului, urmată imediat de continuarea știm că tu și cânți. La un search mai amănunțit, am aflat faptul că Andrei cântă de la vârsta de 10 ani și nu e talentat doar prin voce, ci a fost încurajat să se apuce și de tainele chitării, astfel încât acum stăpânește bine și acest instrument.

Andrei are o istorie frumoasă în muzică, în 2014 lansând o piesă pentru selecția Națională Eurovision, intitulată Missing Your Face. Un an mai târziu lansează și primul videoclip la piesa The Way She Moves. Începând cu 2017 Andrei lucrează la albumul Versus, prima melodie de pe acesta apărând în 2018 și fiind un real succes.

Următoarele trei single-uri de pe album sunt lăsate la vedere în 2019, iar clipul uneia dintre piese, Vrăjitoarea, ia naștere în pandemie – un proiect frumos din care mă bucur că am făcut și eu parte.

Acum nu vorbim despre Vrăjitoarea, despre În Doi, Sinner sau Prea departe, toate titluri găsite pe noul album. Vorbim despre Versus ca un întreg, ca pe încununarea tuturor momentelor pe care le trăiește în cuplu pe perioada mai multor ani artistul. Fiecare melodie transmite prin ritm și versuri o poveste aparte în care orice îndrăgostit să se regăsească.

Lansarea albumului vine și cu un videoclip nou, semnat atât la filmare cât și la editare tot de Andrei Neagu și imaginile sunt pe versurile piesei One Wish care te face să asculți piesa pe repeat și să dansezi prin casă alături de persoana iubită. Artiștii cu care a colaborat Andrei pentru a realiza o coregrafie impecabilă și care să transmită sentimente sunt Teodora Tudose și Andrei Atabay.

Cunoscându-i atât pe Andrei cât și pe partenera sa, Cătălina, pot spune că toate emoțiile transmise în acest album sunt la fel de puternice și în realitate. Andrei nu e doar un cântăreț care face asta ca să mai acopere din timpul liber, ci pune devotament, sentimente, răbdare, muncă și multă viață în piesele lui, pentru ca, dincolo de pereții studioului, totul să ajungă la receptor la fel de clar, de încărcat de trăiri și de ritmat, la fel cum pleacă din sufletul lui.

Albumul în puteți găsi atât pe Spotify, cât și pe Apple Music și celelalte platforme de streaming, iar pe Andrei vă invit să-l urmăriți pe Facebook, YouTube și Instagram.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *