Nu sunt vreo magnată a cumpărăturilor, însă trebuie să subliniez faptul că după lock-downul de anul trecut atenția mea pentru shoppingul online a crescut.
De felul meu sunt o persoană strângătoare, însă uneori mai sar calul atunci când vine vorba de bani aruncați pe fereastră, mai ales pentru unele produse de care chiar nu am nevoie. 😀
Dacă sunteți în aceeași situație ca mine și interesați de subiect, cu siguranță știți și faptul că pe piața din România și nu numai există mai multe forme de cashback, însă conceptul de CashClub este unul unic.
Scopul acestei aplicații este să targheteze oamenii ca mine, care se simt mai bine făcând achiziții online, dar care vor totuși să facă economii pe ici, pe colo.
Ceea ce mi-a plăcut tare la ei a fost felul în care se pot mula după fiecare device pentru a putea stopa noțiunea de #fărăbaniaruncați cu care mulți oameni se confruntă. Astfel încât, dacă accesezi site-ul lor de pe telefon, ești îndemnat să-ți descarci aplicația din magazinul corespunzător sistemului tău de operare. Cum eu sunt utilizatoare Apple, am descărcat deja aplicația CashClub în telefon și am pus-o la loc de cinste lângă aplicațiile bancare, pentru că, na, economiile trebuie să se țină cumva la un loc.
În schimb, dacă accesezi site-ul de pe browserul tău, vei fi îndrumat să îți instalezi extensia pentru web, care, crede-mă pe cuvânt, îți va zâmbi verde din ToolBar.
Dezavantajele folosirii aplicației de cashback
Voi începe cu dezavantajele folosirii unei aplicații cum este CashClub, pentru că nu pare o listă foarte lungă. Ce-i drept, când vine vorba de tehnologie nu știi niciodată la ce să te aștepți, oricând poate să te lase cu ochii în soare. Însă dacă ești un utilizator responsabil și stai puțin să explorezi aplicația, totul este în regulă.
Cred că pe varianta mobil totul e mai simplu. Click aici, click acolo, dai comanda, primești banii. Lucrurile se complică atunci când folosești extensia pentru web deoarece astăzi mulți utilizatori folosesc ad-blockere iar acestea pot influența și, în cel mai rău caz, bloca tranzacția de cashback. În această situație ești fericit pentru faptul că găsești în sfârșit o metodă prin care să recuperezi câțiva bănuți, însă din păcate ad-blockerele te „ajută” să scapi și de câteva economii.
Avantajele, bată-le-ar vina!
Aici mi-am suflecat mânecile căci mă pun serios pe treabă. Știți voi, cum ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, cred că putem modifica puțin expresia și să aducem în discuție și faptul că ce-i cu economisire, îi place oricui.
O să încep cu ce e cel mai important și anume varietatea de magazine. Cred că îmi înțelegeți bucuria, când mă gândesc că pot găsi totul într-un singur loc, de la cărți la haine, la piese de mobilier și chiar electrocasnice, iar asta se întâmplă doar varietății de magazine partenere pe care le pune la dispoziție CashClub pentru fiecare utilizator.
Comparatorul de prețuri în schimb este al doilea cel mai preferat lucru din lista de avantaje. E drept, sunt și diverse extensii pe care vi le-ați putea instala separat care să vă ajute să găsiți produsul ăla la prețul ăla pe care îl căutați de mult timp, dar nu ar fi totul mai bine, mai simplu și mai confortabil dacă ați avea acest lucru direct în aplicație? Ei bine, CashClub vine și cu această opțiune.
Nu trebuie să deschizi 500 de ferestre pentru a face cumpărături! Da, ai citit bine. Odată ce ai instalată extensia pe browser, poți intra direct pe oricare dintre magazinele partenere. Te-a entuziasmat treaba asta? Îți doresc spor la cumpărături. Și la economisit.
Discount-urile variază mult, astfel încât vei găsi prețuri wow la niște produse pentru care, în mod normal, ai sta să numeri banii de două ori și să te gândești dacă totuși ai nevoie de investiția aia atunci. Eu deja am pus ochii pe câteva lucruri, vă țin aproape, căci aplicația a venit la fix pentru câteva cumpărături-cadouri.
Politica de cashback este una simplă și, după mine, rezonabilă. Pentru a putea să-ți retragi banii, ai nevoie să strângi în contul tău cashback suma de 500 de lei, suma de plecare, știți voi, ca la licitație. Dă cineva mai mult? Poate doamna din spate?! Dacă faci cumpărături regulat din mediul online nu mi se pare deloc o sumă mare de strâns. Și dacă pui în balanță faptul că ți se întorc 500 de lei în buzunar…cred că merită să strângi suma. Pentru alte cumpărături, zic.
Eu n-am stat pe gânduri și am instalat aplicația, am pus ochii pe câteva magazine și încep sesiunile de shopping. Niciodată nu strică, mai ales înainte de un test. Tu ce ai vrea să faci cu toți banii (re)câștigați din cashback?
Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 5 din cadrul competiției Spring SuperBlog!
Tare fain CashClub, eu deja am intrat în el 🙂
[…] Cashback – fără bani aruncați pe shopping-ul online […]