SpringSuperBlog SuperBlog

La Cabine – între medicină și meciuri pe Wanda Metropolitano

Când mă gândesc la Spania știu sigur că nu trebuie decât să-mi iau bilet de avion sau să mă urc în mașină și să mă încarc cu răbdare, căci drumul cu mașina până în Spania e foarte foarte lung.

Niciodată nu m-am gândit că voi ajunge să vizitez această țară doar de dragul unui produs și nu oricum, ci pentru o vizită oficială la Palatul Regal din Madrid. Dacă nu l-ați văzut deja, trebuie să vă mărturisesc despre el că este o clădire impunătoare, care-mi aduce cumva aminte de două locuri dragi mie, combinate: Palatul Dolmabahce și Palatul Versailles – probabil din această pot declara că și la Madrid mă simt ca acasă.

Spania înseamnă familie mixtă. Înseamnă thhhs-ul ăla autentic spus printre dinți, înseamnă paella făcută de mătușă-mea și înseamnă obsesia mea pentru Real Madrid. Dar până la adevăratul război al stelelor între un el clasico purtat de Real Madrid și Barcelona pe Santiago Bernabeu, înseamnă susținerea verișorului meu pe Wanda Metropolitano, el fiind portar la una dintre echipele juniorilor Atletico Madrid.

Arhivă personală

Însă de data aceasta scopul vizitei este unul întemeiat, pentru că produsele La Cabine de la Farmacia la Preț Mic m-au adus aici. Poate vă întrebați ce sunt acestea așa că vă voi spune pe scurt ce înseamnă La Cabine, și nu vă voi oferi traducerea numelui ca să fac asta.

Ce o să găsiți într-o fiolă semnată La Cabine?

E simplu. Diferite substanțe în concentrații mari, cum ar fi diverse vitamine, minerale dar și o varietate de aminoacizi care ajută pielea tenului să se regenereze, să se hidrateze și să-și recapete fermitatea pe care, să vă zic un secret, noi astea de sub 25 nu ne-am pierdut-o încă, asta pentru că nivelul de colagen produs natural de corp începe să scadă abia după vârsta de 25 de ani.

Am să vă vorbesc despre La Cabine Flash Effect, pentru că la mine au fost câteva probleme încă de dinainte de a ajunge pentru testare în Spania. Pe acestea le găsiți acum și la reducere pe Farmacia la Preț Mic, deci dacă sunteți de părere că vă ajută, le puteți căuta și încerca pe propria piele, fie folosind doar o fiolă, ambalată individual, fie alegând cutia de 10 fiole.

sursa foto: super-blog.eu

Efectul Flash vine rapid, așa cum se va prezenta asta și pe ambalaj, conferând pielii luminozitate, fermitate și vitalitate, datorită elementului principal găsit în compoziția lor și anume algele roșii. Eu, fiind poate a 8-a minune a lumii în materie de alergii, bineînțeles că nu puteam ocoli nici algele. Fie ele mâncate sau folosite în produse cosmetice și de îngrijire, sunt un mare așa nu pentru mine. Și cum spuneam, această alergie am descoperit-o cu mult timp înainte de vizita pe tărâmul toreadorilor, după ce am efectuat o procedură dermato-cosmetică cunoscută și ca PRP și m-am tratat de micile efecte adverse cu o cremă pe bază de alge. Pentru mine, a fost un dezastru. Și așa am spus pa-pa la Flash Effect.

La Cabine Pure Hyaluronic vine într-un ambalaj la fel de ochios ca cel de la Flash Effect, însă într-o combinație drăguță cu galben, poate datorită faptului că dacă se injectează, adesea acidul hialuronic înrozește acolo unde e îngălbenit sau învinețit, ca în cazul cearcănelor. Bineînțeles, fiolele sunt mai puțin traumatice decât injectările, însă ați fi surprinși să aflați câți oameni se nasc sau chiar dezvoltă pe parcurs o intoleranță la substanțele de filler – pentru că ăsta e principalul rol al acidului hialuronic, de umplere a ridurilor și de remodelare. Așa că, înainte de orice fel de utilizare, un mic research și o testare pe o zonă mică, în prealabil, nu strică niciodată. Pentru că pruritul (mâncărimile) pe zona liniilor de rid, e unul îngrozitor, și nu ați vrea să aveți parte de el.

sursa foto: super-blog.eu

Acidului hialuronic din compoziția cremelor, a fiolelor și a altor elemente care vin din exterior i se aduce câteva îmbunătățiri la care corpul poate dezvolta intoleranțe. Pentru că, în mod normal, în corpul nostru găsim o cantitate de acid hialuronic, mai ales în articulații, în piele și în zona ochilor, care se degradează și regenerează zilnic. Însă, are mult mai multe contraindicații decât beneficii. Și din păcate, adesea este folosit într-un mod abuziv, mai ales de tinere care au sindromul fântânii tinereții veșnice și care intră în depresie dacă le apare un rid sau o umbră în jurul ochilor.

Eu una nu recomand consumul în exces a acidului, mai ales la persoane tinere. Pentru că, exact ca în cazul oricărei alte substanțe, să-i zicem nocive, în timp, raportul de substanță folosită va crește, pentru că pielea se va lăsa din ce în ce mai tare, mai ales după ce efectele acidului dispar (în 6-9 luni).

Despre botoxul pentru ten ce aș putea să zic…indiferent dacă vorbim despre fiole cum sunt La Cabine BOTOX sau de substanță injectabilă, pe mine mă roade un lucru: de ce ai vrea să faci un tratament cu una dintre cele mai otrăvitoare substanțe biologice cunoscute? Ce-i drept, serotipul A, căci ele la bază sunt 8 forme de exotoxine, tipul A fiind cel mai toxic, se folosește de mai bine de 15 ani pentru a trata ridurile, pentru a mări buzele, pentru a nivela pomeții și zona de sub ochi. Iar metoda prin care acționează toxina botulinică este paralizarea sau slăbirea anumitor mușchi din zonele la care vrei să mai umbli puțin.

Un lucru neștiut este faptul că de cele mai multe ori problemele tenului pot avea cauze de altă natură și acestea trebuie căutate în alte părți – asta însemnând la alți medici specialiști și nu pe net. Adesea persoanele care folosesc suplimente ajutătoare cred că este de ajuns ca acestea să fie testate dermatologic, însă e necesar să ai acordul unui medic specialist înainte de a aplica orice fel de tratament, orice fel de fiole miraculoase sau de creme magice pe ten.

La Cabine Anti Imperfection este o gamă care promite matifierea pielii, eliminarea impurităților și, cel mai important, netezirea porilor. Ah, porii, ce zone sensibile cu care trebuie avut maaaare grijă! Impuritățile și imperfecțiunile de pe ten pot fi adesea un semn bun, în sensul în care pot face diagnosticul diferențial cu alte afecțiuni poate nu la fel de plăcute, însă dacă încerci de bună voie și neconsultându-te cu niciun doctor să le acoperi, șansele sunt foarte mari să faci mai mult rău decât bine. Și arsurile de orice fel, consecințe ale consumului abuziv și fără recomandări medicale de substanțe dermato-cosmetice și de înfrumusețare, nu sunt deloc nici plăcute la vedere, dar nici ușor de suportat.

Oare n-ar fi mai bine dacă ne-am lăsa purtate pe un val în Costa Brava, cu protecție solară pe față și cu tratamente date doar de medicii în care avem încredere și care ne-au ajutat să descoperim care sunt particularitățile tenului nostru, în loc să mergem pe recomandarea reclamelor de pe social media, a marilor influensări și a oamenilor care știu să spună cunosc eu un produs bun, Ia-l, că merge?

P.S: Și antireclama este o reclamă. Însă înainte de asta, ar trebui să ne uităm în jur și să tragem niște semnale de alarmă pentru că prea multe persoane tinere ajung să aibă probleme cu tenul pentru că habar n-au ce fel de ten au, folosesc produse nerecomandate pentru vârsta și tipul de ten și apoi ajung să treacă de o barieră, care e pusă acolo doar pentru a spune stop abuzurilor, și merg și mai departe, chiar pe mâna chirurgilor esteticieni.

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 7 din cadrul competiției Spring SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

3 comentarii

  1. Tu pe mine mă cucerești de fiecare dată! Îmi doresc din tot sufletul să am ocazia să te cunosc și personal. Te admir din toată inima!

    Felicitări pentru articol! Te îmbrățișez!

    1. Mulțumesc, draga mea dragă ❤️

  2. Eu nu cred că e antireclamă, cu informare corectă. Unele produse trebuie folosite cu grijă, eventual testate pe o porțiune de piele ori consultat cu medicul dermatolog. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *