frisomat
SpringSuperBlog SuperBlog

De ce să aleg Frisomat după 25 de ani de activitate

Dacă aș fi antreprenor mi-ar plăcea să știu că alături de mine atrag oameni devotați, care să-și facă treaba cu pricepere, cu pasiune și, bineînțeles, cu responsabilitate. Să fii un om de succes, din punctul meu de vedere, nu înseamnă doar să ai o idee bună pe care să o pui în practică, fie ea nouă, scoasă din țiplă, ori o idee cu care te-ai mai întâlnit dar ai reușit să o reinventezi.

Să fii un om de succes înseamnă să reușești să comunici visul tău, scopul tău unor oameni care să te ajute să te ridici, astfel încât să aveți cu toții de câștigat. Iar în cazul meu, eu aș alege Frisomat, mai ales pentru că sunt de mai bine de 25 de ani pe piață.

Ce înseamnă pentru mine 25 de ani de activitate?

Înseamnă perseverență. Nu poți ajunge la un nivel atât de ridicat decât dacă țintești cât mai sus și nu te lași doborât de nimeni. Iar faptul că această companie belgiană are o activitate îndelungată, nu mă face decât să-mi doresc să-i țin mult mai aproape de mine.

25 de ani înseamnă echilibru. Acest echilibru poate fi atins numai cu ajutorul unor oameni care știu ce înseamnă munca în echipă, care știu să comunice astfel încât să consolideze totul, nu doar prin ceea ce știu să facă cel mai bine, cum ar fi o hală industrială, ci și prin strategia pe care o abordează pentru a fi uniți, sub același acoperiș.

Când deja ești întins în peste 19 filiale e clar că cei 25 de ani de experiență vin cu o corectitudine aparte care i-a făcut pe oameni să aibă încredere. Încrederea că cei 450 de angajați la nivel mondial știu să-și facă treaba cu seriozitate.

Dacă ai la dispoziție fonduri europene poți cu ușurință să obții un proiect hală metalică urmând câțiva pași simpli în care să stabiliți un plan de afaceri la care să anexați și un buget care să conțină un preț aproximativ pentru proiect, dar și o dată la care acesta ar trebui să fie finalizat.

sursa foto: Facebook

De ce aleg Frisomat și nu competiția?

În primul rând am încredere în faptul că oamenii (mai) civilizați pe care eu îi admir – francezii, nemții, rușii, olandezii etc au făcut deciziile corecte când au ales fie săli de sport și de agrement de pe Frisomat sau un altfel de hală pentru a-și duce la bun sfârșit afacerea.

În al doilea rând, cred că palmaresul de peste 30.000 de hale construite își spune cuvântul și este mai mult decât evident că oamenii preferă să aleagă calea mai simplă: o experiență vastă și pachetul full, care cuprinde cercetarea, proiectarea, producția, livrarea și, bineînțeles montarea. Consider că nimeni nu vrea să primească totul ca pe un puzzle nerezolvat și fără instrucțiuni de montare, ci vrea ca echipa cu care colaborează să fie ajutor de nădejde full-time.

Trebuie să recunosc faptul că îi aleg și pentru că sunt, practic, pietreni de-ai mei. Mereu sunt cu ochii pe sediul lor când ajung în zonă și îmi inspiră încredere doar uitându-mă la dinamica siglei lor negru cu portocaliu. 😀

Proiectele la care Frisomat m-ar putea ajuta

Până acum am avut destule idei pentru care aș fi avut nevoie de un spațiu și aici nu mă refer la o simplă căsuță pentru păpușile mele Barbie sau pentru Shyvana. Deși cred că pentru pisica mea aș alege totuși ceva profi, care să o protejeze și de vânt și de ploaie, dar și de alte fenomene ciudate ale naturii.

Însă în trecut v-am mai povestit despre un proiect de-al meu pe care chiar aș vrea să-l văd la un moment dat în picioare, fie că este vorba despre Piatra Neamț ori despre alt oraș din țară. Aleg să spun din țară pentru că, din păcate, chestiile astea se întâmplă mai mult pe la noi.

Din păcate, imediat după incendiul de la spitalul de la Piatra Neamț au început să apară și alte victime ale consolidărilor proaste și fără pic de recondiționări. Și aici vorbesc despre tot șirul de nenorociri care s-a abătut asupra spitalelor din România în ultimele luni.

Vă povesteam despre Frisomat faptul că ar putea aduce în prim-plan o altă utilitate a unei hale industriale și anume aceea de spital modular. Pentru că trăim niște vremuri care dau prea multe dureri de cap, iar oamenii din prima linie au și ei nevoie de ajutor, consider că Frisomat este singura companie care ar putea aduce cu adevărat schimbarea. O schimbare care să ajute și toți pacienții rămași pe lângă, pentru că s-a ajuns aproape la o selecție anormală și lucrurile încep să o ia razna.

Dacă am putea construi cu ajutorul unor hale industriale mai multe spitale, care să ocupe și spații mai mici, dar care să fie dotate cu strictul necesar, cred că am reuși să ducem încărcătura epidemiologică lăsată de 2020 mult mai ușor. Un astfel de proiect steril poate fi ridicat cu ușurință datorită unor avantaje pe care le pun la dispoziție cei de la Frisomat:

  • izolații bune;
  • lumină naturală corespunzătoare care să compenseze cu neoanele reci, de spital;
  • acoperișurile în pantă, ori la rotund cu care sunt dotate halele;
  • ușile mari de care dispun halele;
  • alte materiale, precum copertinele, care pot fi folosite pentru intimitatea pacienților și separarea paturilor cu ajutorul lor.

Oamenii au nevoie de alți oameni, mai ales în lupta aceasta continuă de a face ceva bun pentru cel de lângă noi.

Pe lângă spitalele modulare, dacă aș putea să dau timpul înapoi, aș alege să folosesc halele pe post de puncte de carantină în pandemie pentru a scăpa și HoReCa de cheltuielile infernale pe care le-au avut pentru a repara tot ce a distrus mâna omului.

O hală industrială poate fi adaptată în așa fel încât să oferi confortul necesar unei șederi în carantină. Oamenii nu au nevoie de hoteluri de 5 stele pentru a fi carantinați, pentru că majoritatea dintre ei s-au sălbăticit. Și spun asta cu părere de rău.

Însă un complex inovator din hale poate fi o opțiune bună. Știți și voi vorba aceea foarte motivațională a românilor: la vreme de secetă e bună și grindina.

sursa foto: super-blog.eu

Lucrurile trebuiesc gândite cu cap. E mai simplu să investim puțin și să ridicăm ceva de la zero care să fie benefic, de ajutor atât pe moment dar și pe viitor, decât să stricăm ceva construit bine deja. Oamenii au nevoie de ajutor, chiar dacă o bună parte din ei sunt nerecunoscători.

sursa foto: Facebook

Frisomat nu construiește doar viitorul firmelor românești, ci viitorul oamenilor care se întind de la Carnavalul de la Rio până în Zanzibar. Nu ridică hale. Ridică încredere, clădită pe cunoștințe, pe oameni devotați, pe atenția pentru siguranță.

De 25 de ani.

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 8 din cadrul competiției Spring SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. […] De ce să aleg Frisomat după 25 de ani de activitate […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.