Blog

Despre dorințele pe care le-ai șoptit stelelor

Te-ai gândit vreodată că-ți vei găsi liniștea doar uitându-te spre stele? Ți-ai imaginat atunci cum brusc, de nicăieri, o stea căzătoare va apărea pe cer și-ți va auzi dorința aceea de a-ți oferi liniștea, printr-o persoană? O persoană la care să te uiți, s-o vezi venind de departe și să știi că toate gândurile înghesuite în mintea ta și-au găsit sertarul potrivit, că el, apropiindu-se, se gândește că ochii tăi au cea mai frumoasă strălucire din lume și că felul în care îți asortezi mereu cerceii cu inelele îți dă o eleganță ucigătoare?

Îți amintești cum acum ceva timp simțeai că nu mai există vreo speranță, că sigur tot răul din viața ta a plecat și cu oamenii de care chiar aveai nevoie și ai încercat să derulezi povestea, ca pe o casetă veche, să vezi dacă a fost undeva vina ta, de drept, ori dacă ai procedat cum trebuie. Îți amintești cum, cândva, credeai că iertarea e cel mai uman și real lucru pe care-l poți face, chiar dacă simțeai cum rupi fâșii din tine, mințindu-te că merită, poate, încă puțin?

sursa foto: Pinterest

Atunci realitatea credeai că se învârte altfel, că necesită timp îndelungat și că doar orbii se grăbesc, ce prostie! Acum, privind în urmă, oare o fi fost tot timpul pierdut? Cu siguranță nu, a fost mai degrabă o experiență care, nu doar că te-a adus până în punctul ăsta, ci te-a făcut și cea mai puternică persoană pe care o cunosc. Bineînțeles, asta a cerut niște sacrificii, dar un zid de orgolii, de răceală și de scepticism ți-a dovedit ulterior faptul că nu omoară pe nimeni, dar te protejează pe tine.

Îți aduci aminte când încercai să găsești ultima stea din Carul Mare și, când o găseai, sperai să-ți șoptească la ureche motivele pentru care totul s-a petrecut așa. Însă abia mai târziu ai descoperit că răspunsul nu a fost scris în stele, ci în omul care a reușit să citească stelele.

Cândva a fost totul real. Sperai la un viitor strălucit, la o carieră desăvârșită și la o familie superbă, însă ceva îți fura strălucirea: poate o persoană, poate chiar tu…doar sufletul tău o știe. Gândurile au rămas aceleași însă ai găsit puterea de a șterge totul cu buretele, ai găsit puterea să scormonești prin trecut după bucățile pierdute și să le lipești la loc, cu multă dragoste față de tine. Astfel, fiind din nou în întregime, ai privit spre stele și de data aceasta te-au ascultat. Și fără să faci prea mult efort, ai cartografiat drumul spre strălucirea pe care n-o puteai vedea. E mică, însă prevestește un viitor strălucit.

Privește cerul noaptea și, în întuneric, o să-ți găsești toate dorințele înălțate spre stele.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

3 comentarii

  1. Avea Laura Stoica o melodie, Vreau sa am steaua mea, asta mi-a venit in gand cand am citit.
    Pupici!

  2. Aveam nevoie fix de aceasta visare, de curcubeu si unicorni, de ploi de stele si de citit cu inima🤗😘

  3. Ce frumos este scrisul ăsta cu inima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *