cotonella
Blog

Cotonella, un răsfăț italienesc pentru piele

Bună, tuturor! M-am văzut nevoită să modific de câteva ori introducerea. Însă nu înainte de a vă spune subiectul zilei de azi: lenjerie intimă de la Cotonella.

Am primit pachetul acesta de la Ioana de ceva timp de acum, însă cu toată practica și aglomerația n-am apucat să termin articolul. Acum însă a venit și timpul lui, să stăm pe îndelete și să povestim.

Ioana a fost tare drăguță să mă lase să aleg câte ceva din catalogul Cotonella. Aceste produse sunt aduse în România direct din Italia, prin Escapade, o companie cu capital românesc. Produsele sunt din bumbac organic și ceea ce mi-a plăcut maxim a fost, înainte de toate, catalogul.

Ei bine, știți acele reviste de produs care îți arată cam jumătate din ce vând? Acest lucru nu se întâmplă și cu Cotonella. Ce au în catalogul fizic, pe care l-am primit în pachețel, are și în cel digital. Din start puncte în plus!

Eu am optat pentru un sutien alb și o pereche de chiloți tanga. Am văzut că pachetul de chiloți din catalog cuprinde trei perechi, însă recunosc că m-am așteptat să primesc strict o pereche. Până la urmă e vorba de o colaborare de tip barter, nu mă așteptam să primesc ca la catalog produsul. Dar s-a întâmplat! Încântare mare.

Chilot invisible look

Voi începe cu setul de chiloți. Se numeste invisible look și o pot confirma. Vine în trei nuanțe disponibile: bej, alb sau negru, așa că eu am ales negru. Nu de alta, dar am foarte puține fuste sau rochii albe, iar negrul e mai de ajutor. Se pot găsi în mărimile S, M sau L, eu alegându-mi M-ul.

Când i-am văzut mi s-au părut subțiri și pufoși. Coletul a venit când aveam practica de vară așa că am testat produsele și în spital. I-am spălat întâi, așa cum fac cu toată lenjeria intimă. Aveam senzația că o să iasă culoarea din ei, la cât de moi erau. M-am înșelat. Totul a rămas la locul lui.

Sunt foarte comozi. Și pe lângă că arată foarte bine și au cusăturile plate, nu-mi scot șoldurile în evidență. Eu sunt ceva mai lată în șolduri, iar unele cusături de la chiloți pare că-mi sunt inamici. Parcă am valuri de șunci, ies ba pe sus ba pe jos șoldurile mele, și la rochii mai ales se vede urât. Acești chiloți în schimb au stat bine și la fustă și la rochie, și la blugi dar și la costumele chirurgicale.

Încă un aspect plăcut a fost faptul că nu m-am iritat. De obicei vara, de la căldură, mă înroșesc puțin în zona elasticului, însă nu s-a întâmplat acum. Ori de la cusăturile magice, ori de la acel 95% bumbac, nu știu. Dar pentru ei, nota 100.

Setul de trei bucăți costă 60,99 lei, un preț mai mult decât decent pentru atâta calitate.

Sutienul Get Classy

Al doilea produs pe care l-am luat a fost un sutien care se prezenta minunat și în catalogul Cotonella. Prețul unuia este de 65,99 lei, vine în nuanțele alb sau negru și eu am optat pentru modelul fără balene.

În mod normal eu port cupa D la sutien, însă recunosc că mi-am luat produse doar din România. Acest sutien vine doar în cupa C, de la 75 la 95. Am optat, așadar, pentru un 95C, să fie cât mai aproape de gabaritul pieptului meu.

Din păcate norocul nu mi-a surâs și mărimile nu s-au potrivit. Cupa bună, însă destul de lărguț la spate, și ușor în față la capătul bretelelor. Și lipsindu-i în totalitate balenele, s-a simțit și mai tare diferența de mărime. Am menționat că nu mi-a surâs norocul?! Da, mie! Însă i-am dăruit sutienul mamei și i-a venit perfect.

Ba mai mult, l-a și purtat câteva zile și s-a simțit excelent în el, asta și pentru că nu i-au mai intrat balenele în coaste și nici nu s-a mai strâns materialul sub sâni, așa cum se întâmplă la un sutien cu balene.

Dantela cu care este ornat sutienul este ceea ce m-a atras să-l aleg din catalog. Mi s-a părut elegant, ușor de purtat și zi de zi, dar potrivit și la o ocazie specială. Și chiar dacă nu m-am bucurat eu de el, mă bucur mai mult că a avut mama parte de un produs foarte calitativ.

Pe lângă lenjerie intimă, în catalogul Cotonella Italia găsiți și ciorapi, sosete, dar și lenjerie intimă pentru domni. Și pe lângă aceste produse care să vă bucure pielea găsiți și creme, geluri de duș, uleiuri, geluri intime care să vă răsfețe și să vă îngrijească pielea și corpul.

Am fost plăcut surprinsă de aceste produse, de confortul oferit și de calitatea net superioară, la niște prețuri excelente. Uneori nu tot ce e exagerat de scump e și calitativ. Avem nevoie și de lucruri care să ne facă pielea fericită, nu doar pe noi.

Mulțumesc, Ioana, pentru oportunitatea de a încerca produsele Cotonella. Ești min

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *