Blog

Asevi – produsele care dau strălucire casei mele

Bună, tuturor! Bine v-am regăsit! Am făcut o mică pauză de la scris, însă m-am întors cu un articol despre produsele Asevi. Trebuie să recunosc, am rămas cumva datoare cu acest articol. Dar acum sunt sigură 100% că o să vă spun tot ce trebuie despre ele.

În această vară am tras lozul câștigător și am parfumat frumos un mesaj pe care l-am trimis pe instagram celor de la More than Pub. Cum în ultima vreme nu am primit decât o vizualizare a mesajelor, fără vreun răspuns, n-am avut multe speranțe. Dar să vezi și să nu crezi! Mi-au trimis un pachețel tare drăguț, cu produse Asevi care să-mi facă toată casa să strălucească.

În trecut am mai folosit câteva produse din gama lor, pentru pardoseală, însă nu mi-am putut face o idee. Acum am avut timp și răstimp să folosesc produsele, chiar să le și termin pe unele. Așa că stăm în această seară și povestim despre Asevi și despre ce schimbare au adus în casa mea.

Nu am să vă fac un rezumat al bazelor spaniole ale brandului Asevi, prefer să intru direct în pâinea coletului meu și să vă prezint conținutul. Cutia frumos personalizată a conținut 7 produse, dintre care două balsame de rufe, un igienizant textil, unul pentru cameră, plus trei dezinfectanți. Unul pentru baie, unul universal și unul potrivit pentru pardoseli. Un colet de-a dreptul bogat, care mirosea demențial dinainte să îl deschid.

Balsamul de rufe Asevi

Când vine vorba de haine sunt foarte atentă. Am mai menționat asta și în trecut, iar acest lucru se datorează mai ales timpului petrecut în spital. Nu mi-ar plăcea să știu că nu reușesc să scap de toți microbii pe care îi aduc din stagii pe costumele chirurgicale. Așa că, pe lângă clasicul detergent, întotdeauna pudră, am început să folosesc și balsamul de la Asevi.

Primind două în pachet, am zis să nu le combin, așa că am lăsat unul deoparte, pentru zilele negre. Când am primit pachetul încă eram în practica de vară, așa că prima testare a venit direct pe costumele medicale. Am fost surprinsă când am deschis ambalajul. M-a întâmpinat un miros de căpșuni, de parcă eram în grădina bunicilor.

Balsamul de rufe are o consistență frumoasă, ușor mai densă față de ce foloseam înainte. Dar mirosul…persistă. Și când zic persistă, gândiți-vă că unul dintre costumele pe care nu le-am mai folosit, mirosea a căpșuni și după două săptămâni! Ca să nu mai vorbim de faptul că mi s-au părut mult mai moi țesăturile.

Asevi
edit: Canva

Îmi place că ambalajul te atenționează că sunt produse concentrate. Sinceră să fiu, eu aș turna tot conținutul la o singură spălare, atât de mult îmi place mirosul. Însă mă rezum doar la un căpăcel, pentru că îl mai diluez și cu altceva.

Igienizantul textil

Ca să o luăm ca la carte, produsul se numeste Igienizant aditiv textil Gerpostar plus. Și da, el este produsul magic pe care îl adaug peste balsamul de rufe, însă fac această combinație doar pe hainele cu care ajung pe lângă spital și cu halatele și costumele medicale.

Îmi aduce pe haine mirosul de proaspăt și de curat. Miros de…nou! Și chiar dacă e recomandat să nu-l mai combini și cu balsamul…eu nu pot. E boala mea, dar dacă încercați, veți vedea că e o combinație frumoasă de mirosuri. Și pentru numai 12,14 lei nu pot spune decât jos pălăria, căci este un produs de milioane!

Ah, apropos, cu ajutorul lui am reușit chiar să scot câteva pete de sânge pe care le-am căpătat pe unul dintre costumele chirurgicale. Nu am făcut decât să clătesc puțin la mână, să adaug câteva picături, iar apoi să bag în mașina de spălat și să-l combin cu balsamul de rufe și detergentul.

Dezinfectant multisuprafețe Asevi

Acest produs eu l-am folosit strict pentru a curăța parchetul și gresia. Această întrebuințare i-am găsit-o eu. Și-mi place la nebunie, deoarece nu este lipicios. Deja o știți pe Shyvana, pisica mea. Ea are o plăcere să traverseze camerele imediat după ce am dat cu mopul. Și am observat faptul că mereu după alte produse îi rămâneau urmele lăbuțelor pe jos, dar nu și cu Asevi. Are un miros la fel de puternic, asta o deranjează puțin pe ea, însă e învățată să se așeze și să meargă pe tot ce este curat, deci scopul, ori mirosul scuză mijloacele aici. 🙂

Dezinfectantul universal și igienizantul de baie

Pe acestea le pun împreună pentru că…ei bine, aici se oprește plăcerea. Sunt niște produse perfecte, curăță foarte bine. Cu cel de baie curăț inclusiv vasul de toaletă și faianța, mai ales din zona dușului. Tot cu acest produs am reușit să scot niște pete de pe cadă, care cred că erau acolo din fabrică. Și de când m-am mutat la casa mea mă chinui să le scot și nu am găsit produsul potrivit, până acum.

Cel universal l-am făcut, în speical, ajutorul meu în bucătărie. E de ajutor și la curățat plita, ori hota, m-a ajutat să dezinfectez blatul de bucătărie și chiar sertarele frigiderului. Cu el am șters și ghivecele de flori, dar și aproape toată mobila din casă.

https://www.tiktok.com/@denisaaa.g/video/6995490150943886598?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Poate vă întrebați totoși de ce am spus că aici se oprește plăcerea. Sunt două produse pe care le pot folosi doar cu mască. Mirosul este la fel de minunat ca la celelalte, dar pentru că le folosesc pe suprafețe mult mai mari, la un moment dat devine ușor insuportabil. Și aici intervine masca, ajutându-mă să nu tușesc de la miros. Însă cu un geam deschis larg, poți să-ți faci treaba fără probleme, câtă vreme rămâne în urma ta lună.

Igienizantul de ambient și țesături Asevi

Acest produs s-a terminat de parcă a fost o pâine împletită abia scoasă din cuptor. Din păcate nu mai am ambalajul la el ca să vi-l arăt ce simpatic era. Am rărit bețișoarele parfumate din casă cât l-am folosit. Îmi place să-l aplic pe saltea înainte să pun o lenjerie nouă și pe canapea după ce o aspir. I-a plăcut mult și Shyvanei. Acolo unde pulverizam se asigura ea că își face somnul de frumusețe. Iar asta m-a încântat, pentru că am mai încercat un produs de genul și ea se scărpina de zor. Și prefer să am în casă produse calitative care să-mi fie ajutor de nădejde la curățenie, dar și protector pentru pisica mea.

Acestea fiind spuse, sper că am reușit să vă stârnesc interesul cu privire la produsele Asevi, asta în cazul în care nu le-ați încercat deja. Eu o să le folosesc în continuare pentru că mi-au adus numai beneficii:

  • curățenie pe toate suprafețele;
  • miros plăcut;
  • fără urme de pete;
  • fără urme de lipici după aplicarea produselor;
  • fără să dăuneze animalelor;
  • fără să degradeze materialele textile și suprafețele.

Voi ce produse de curățenie preferați?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. Multumesc pentru pont! Deja le-am pus pe lista. Caut un dezinfectant pentru haine si nu stiam ce sa aleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *