Guest Post

Gânduri pentru Moș Crăciun

Bine te-am găsit, Moșule!

Dacă citești aceste rânduri înseamnă că este un lucru bun. Știu că ești foarte ocupat în această perioadă, de aceea nu o să te rețin mult de la activitatea ta. Știi, Moșule, mulți își doresc cadouri scumpe și costisitoare, însă eu îmi doresc un cadou simplu. E adevărat că nu mai sunt un copil mic, dar sunt copilul cuiva. Cred și mă las purtat în frenezia și magia ce o aduci mereu în prag de sărbători.

Sursa foto: Pinterest

Însă Moșule mă gândesc că sunt mulți copii care nici nu îndrăznesc să viseze la tine sau nici nu știu că tu exiști…
Mă gândesc că sunt mulți părinți care nu au ce le pune copiilor pe masă..
Și mă gândesc, Moșule că sunt copii cuminți, harnici și deștepți care te așteaptă cu drag însă tu nu reușești să ajungi mereu la ei, dar ei speră că o să vii…

Eu sper că o să ajungi la toți copiii, iar eu te rog doar să aduci părinții lângă copiii lor de sărbători. Și dacă ai putea face o Magie ca lumea să fie mai bună. Să fie pace și liniște la tot omul și sărbători cu bine alături de cei dragi să fie!


Sărbători pline de magie, Moșule!

Mulțumiri Aurorei pentru aceste gânduri pentru Moșul! Sărbători liniștite!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *