Guest Post

Scrisoare pentru Moș Crăciun (VIII)

Niciodată nu știi cum aranjează universul lucrurile. Iar atunci când am luat inițiativa de a invita bloggeri să scrie câte o scrisoare pentru Moșul, nu credeam că o să se potrivească așa bine. La mulți ani, Oana! Să fii mereu cu zâmbetul pe buze și să te bucuri de frumoasa ta familie, neîncetat!

Dragă Moș Crăciun,

nu ți-am mai scris de foarte mult timp, de când îți ceream păpuși Barbie și cărți. În fiecare an, așterneam pe o foaie de hârtie dorințele mele, poate și un desen al unui brad împodobit alături de câteva cadouri.

Timpul a trecut, eu am crescut și am lăsat deoparte scrisorile și credința într-un personaj de basm. Doar că, uneori, e bine să mai și visăm sau să credem în povești.

Anul acesta am decis să redevin copil și să încep să cred din nou în tine și aș vrea să îți spun că sunt tot eu, Oana, acum adult cu o familie a ei. Da, Moșule, am un soț minunat și un copil care îi seamănă leit. Pentru el, pentru Sebastian, reîncep să cred în tine și simt cum magia își face apariția puțin câte puțin. Îmi doresc ca băiețelul meu să creadă în tine așa cum am crezut și eu, să aștepte Ajunul Crăciunului și să împodobim toți trei bradul, să îți lăsăm prăjituri și lapte și să adormim așteptându-te să vii cu sacul plin de daruri.

Îți scriu pentru a-ți spun că sunt bine, că am tot ceea ce îmi doresc și că, de data aceasta, nu vreau să își cer nimic. După atâția ani în care ți-am tot cerut, acum vreau să îți dăruiesc. Moș Crăciun, primește de la mine gânduri bune, îmbrățișări, sănătate multă și promisiunea că, într-o zi, ne vom vedea față în față.

Dacă vrei să îmi aduci ceva, Moșule, te rog, adu puțină zăpadă Crăciunul acesta, zăpadă ca-n povești așa cum era atunci când eram copil.

Cu drag, Oana

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *