Guest Post

Scrisoare pentru Moș Crăciun (XX)

Pe Ana n-o cunosc, însă dacă intrați pe blogul ei, veți observa, în primul rând, cât este de frumoasă. Îmi place că are de toate pe blog, însă contentul nu se oprește aici. Ci continuă și pe instagram sau facebook.

Dragă Moș Crăciun,

Îmi este greu să îmi aduc aminte când ți-am scris ultima dată, însă sigur au trecut câțiva ani buni de atunci. Ce imi aduc însă aminte cu claritate sunt scrisorile pe care ți le trimiteam atunci când eram copil, în care menționam în detaliu ce imi doresc, ba chiar și desenam cum ar trebui să arate produsele, să îți fie cât mai ușor.

Acum îmi dau seama că încă de atunci îmi puneam gândurile și visurile pe hârtie, iar multe dintre ele s-au îndeplinit și sunt recunoscătoare pentru asta. Aș putea spune că scrisorile către tine erau vision board-urile mele. Chiar sunt curioasă cum alcătuiau alți copii scrisorile lor, dacă era la fel de detaliat.

Sursa foto: Pinterest

Am pus mereu accent pe calitate, nu pe cantitate, și voiam doar anumite lucruri, nu ceva ce le-ar putea înlocui. Dacă nu era exact lucrul pe care mi-l doream, preferam să nu îl primesc deloc. Acest lucru nu s-a schimbat până în prezent, însă acum scrisorile sunt către mine. Știu că ai multe dorințe de împlinit, iar alte persoane au mult mai multă nevoie să primească un ajutor, un cadou sau doar o vorbă bună. Pentru cei dragi mie și pentru mine îmi doresc doar sănătate, însă te-aș ruga să îi ajuți pe cei care au cea mai mare nevoie de speranță. De câțiva ani am descoperit Asociația Dragoste Desculță care ajută familiile din zona județului Vaslui.

Ne-am implicat și noi în proiectele lor în fiecare an și am trimis și anul acesta un pachet pentru campania Încalță un inger, însă este nevoie de mult mai mult. Știu că tu ai puteri supraomenești, așa că te rog să încerci să îi ajuți în munca lor nesfârșită de a ajuta oamenii.

Și încă ceva, Moșule. Să știi că acum, adulți fiind, putem să te ajutăm în misiunea ta de a dărui cadouri, speranță și a ne ajuta semenii. Trebuie doar să ne spui pe cine să ajutăm.

Așteptăm scrisorile tale.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *