Blog

Ce iau cu mine din 2021 în 2022

Un sfert din noul început de lună deja s-a dus. 2021 zici că e de mult apus. Timpul pare din ce în ce mai comprimat, iar eu trebuie să sacrific prima oară ce mi-e cel mai drag. Scrisul. Da, știu, pasiunile trebuie puse undeva sus, pe un raft de bibelouri. Însă acum pasiunea cea mai mare rămâne cea de a deveni medic.

N-o să renunț la scris niciodată. Însă mi-ar plăcea să fiu mai focusată anul acesta, să-mi pot termina cartea. Și să o văd măcar trimisă la editură, dacă nu chiar pe rafturi în librării. Însă șlefuirea lucrurilor bune nu se face pe repede înainte.

Ca de obicei, în noaptea dintre ani, mi-am fixat niște obiective. Primele au rămas cele pe care nu le-am dus la bun sfârșit în 2021. Ce pot spune, sunt o persoană insistentă. 😀 Iar apoi, ușor, am schițat în minte și pe un sticky notes ce mai am de gând să fac cu viața mea în noul an.

2021 a fost un an bun. Am întâlnit oameni care au devenit inima mea. Am consolidat relații și prietenii cu oameni pe care-i iau cu mine și anul ăsta. Am călătorit cât de mult s-a putut. Și astfel am mai tăiat de pe listă alte două lucruri de făcut până mor. Căci avem și liste din astea.

2021

În 2022 vreau să…

În 2022 vreau să iau cu mine liniștea pe care mi-a adus-o 2021. Știu că pentru mulți 2021 a fost mai rău decât 2020. Însă mie mi-a adus o liniște în minte, printre gânduri, în suflet și fluturași în stomac. Și nu pot decât să-i mulțumesc pentru asta.

Apoi experiențele noi. Doamne, cât chef de adrenalină și de aventură mi-a adus 2021! Și cu ce atitudine de războinică am trecut prin tot anul, fără să mă lupt cu ceva anume. Asta dacă nu luăm în calcul societatea care a turbat în urma Coronelului.

Vreau și anul ăsta să scriu povești prin colțurile lumii. Genul de povești numai bune de adunat pentru nepoți, să pară că ai fost și tu cool la vremea ta. Povești cu dovezi adunate în vize, poze și bilete de avion.

Vreau să iau cu mine și pasiunea pentru artă. Dacă vă vine să credeți, abia în 2021 am reușit să văd două galerii de artă din Iași. Și stau aici din 2016! Și poate anul ăsta reușesc să văd și Palatul Culturii din interior, căci până acum nu mi-am găsit drumul spre vizitat.

Transfer cu mine din 2021 și aromele de ceai, majoritatea dintre ele fiind descoperite pe malul Bosforului. Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri în orice moment al zilei, la tine acasă, de o bucată din locul cel mai drag de pe pământ?!

Oh, și cărțile! Am de venit la voi cu atât de multe recenzii, cât să vă faceți loc în bibliotecă. Am citit foarte multe cărți mișto în ultima vreme, în liniște, de care m-am bucurat profund.

Ce fac cu blogul diferit față de 2021?

Deși îmi place mult să scriu cu sufletul, îmi doresc ca în 2022 să aduc mai multă informație bună pe blog. Medicală. Sunt atât de multe informații eronate pe net…Și uneori mă întreb de ce unii pacienți continuă să-și pună singuri diagnosticul acasă, când google îți spune că trebuia să mori acum 5 luni.

Vreau să ofer tuturor oamenilor un minim de informații corecte, care, de ce nu, să-i ajute într-o zi să salveze o viață. Primul ajutor e atât de important, însă sunt prea puține locuri în care să se facă gratuit astfel de cursuri. Știți voi, chestii basic care te pot salva într-o zi chiar și pe tine.

Anul ăsta vreau să cresc, mai mult decât de obicei. Spiritual, psihic, uman. Ca și când aș vrea să rescriu definiția frazei Cine m-a făcut om mare.
Pentru că ce vreau eu nu se câștigă peste noapte. 🙂

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

6 comentarii

  1. Felicitări, femeie frumoasă! ❤ Să ți se împlinească și îndeplinească toate cele pe care ți le dorești. Și să mă lași și pe mine să îți fiu alături, că tare bine îmi faci când te pot admira și încuraja. Îmi ești dragă de numa’ ❤ Te îmbrățișez 😘🤗

    1. Îți mulțumesc, draga mea ❤️ te țin aici, aproape de suflețel! Te îmbrățișez!

  2. Să ai un an așa cum îți dorești, cu bucurii și realizări! 💖

    1. Mulțumesc mult, asemenea să-ți fie anul 🤍

  3. Doamne, dacă eu eram la vârsta ta asa de deșteaptă, frumoasa, creativa, minunata pentru cei care te întâlnesc, mutam munții acum. Lucru pe care tu chiar o sa l faci. Te admir atât de mult pentru toată consistenta asta a ta. Pentru cum ești tu. Să-ți ajute Dumnezeu să faci toate câte ți-ai propus și în plus. Te pup și te îmbrățișez tare! ❤️

    1. Ce frumos, Miri ❤️ mulțumesc din sufleet! Te puup tare și mi-e dor de tine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *