Biosunline
Blog

Biosunline – sănătate în cutii ușor accesibile

A venit sezonul rece. Și odată cu el, de la mici la mari, au apărut și problemele cauzate de virozele ușoare și imunitatea scăzută. Foarte important este faptul că putem să ne luăm un mic boost de energie cu ajutorul produselor Biosunline.

Cu ce se ocupă Biosunline?

Aceștia au o echipă de cercetare din care fac parte atât medici, cât și chimiști, biologi sau farmaciști. Au o experiență de peste 25 de ani (hihi, cam cât am eu de viață) în producerea de medicamente și suplimente alimentare.

sursa foto: biosunline.ro

Pentru că sănătatea ar trebui să nu fie un lux pentru nimeni, Biosunline pune la bătaie o multitudine de produse, atât pentru copii cât și pentru adulți. Fie că vorbim despre multivitamine, ori despre suplimente care să ajute la memorie, pe site-ul lor găsiți tot ce vă trebuie pentru o viață (mai) sănătoasă.

Aceștia au dezvoltate cinci linii esențiale pentru produsele lor: Tonice Antiage, Imunitate, Beauty, Health și Kids.

Ce bunătăți am primit

În cadrul evenimentului Bloggerițe la Castel, despre care v-am povestit aici, am primit și eu o sacoșică cu de toate de la Biosunline. Sunt cinci produse care au căzut la țanc. Singurul produs pe care nu l-am folosit este cel din gama Kids, pentru sporirea atenției și a concentrării. În flacon sunt 60 de capsule care conțin acid gamma-linoleic, spirulină, zinc și extract din scoarță de pin. Toate aceste elemente stimulează și susține capacitatea de înțelegere și memorare a copiilor.

Vara aceasta am avut un program destul de haotic, astfel încât stomacul meu a avut nevoie de o protecție în plus. Mai ales în zilele de practică, în care mâncam mult prea puțin, fără un program anume. Așa că mi-a fost de mare ajutor cutia de ProbiotiX Forte. Chiar dacă este un produs recomandat pentru consum atunci când luăm antibiotic, eu l-am folosit ca simplu pansament de stomac. Și a funcționat de minune.

Biosunline Imunitate

Despre imunitate putem să vorbim până dimineață. Cu siguranță avem cu toții de suferit în această perioadă foarte înșelătoare. Criza virozelor, vreme rece dimineața, însă foarte cald la prânz… E o perioadă de tranziție în care trebuie să avem grijă de imunitatea noastră. Și, pe cât posibil, să-i oferim puțin ajutor cu produsele Biosunline. Eu am folosit capsulele Imunovita Esential, care au în compoziție 11 vitamine și minerale esențiale. Vitaminele A, C, E, B6, B12, D3 sunt nelipsite din lista de ingrediente, deci, o grămadă de ajutor pentru imunitate.

Biosunline

Tot pentru susținerea sistemului imun, dar și a sistemului nervos central este și Neurergin. Este recomandată o capsulă pe zi, pe stomacul gol, și în compoziție are vitamina C, manitol, stearat de magneziu. Atenție însă la Vitamina C. Poate nu știți, dar în doze ridicate poate avea efect laxativ. Deci dacă folosiți mai multe astfel de suplimente, să nu depășiți doza zilnică indicată pentru adult.

Catalogul cu produse Biosunline este unul variat, din care puteți alege produsele care se mulează perfect pe nevoile voastre. Eu personal sunt foarte mulțumită de ele, mi-au ținut sănătatea într-un echilibru perfect și m-au ferit de răcelile sezoniere. Cu siguranță, cât de curând, o să refac stocul de vitamine!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *