hornbach
Advertoriale

Hornbach- magazin de materiale de construcții

Când m-am întors din vacanță, mare mi-a fost surpriza să-mi găsesc baia inundată. Lac de apă jos, pe covor, lac de apă sus, pe tavan. Și, evident, pe pereți, dar mai izolat. Însă peretele afectat de inundația de la vecina avea pe el oglinda atașată de singurul dulăpior din baie. Trebuie să recunosc faptul că nu mă așteptam să rezolv atât de repede cu firma de asigurări. Iar odată intrați banii pentru reparații, m-am deplasat online, să caut cele de trebuință. Am ajuns pe Hornbach.

Pe net sunt 7000 de variante de dulăpioare de baie, însă eu doream ceva asemănător cu ceea ce dețin acum. Și, bineînțeles, să dispun de un produs care să se încadreze în buget, căci pe lângă el, lista de cumpărături nu e chiar scurtă. Nu am vrut un avion de dulăpior, însă îmi trebuia măcar o ușă și lumini. De obicei în baie nu țin aprinsă aproape deloc plafoniera. Iar luminile din dulăpior fac atmosfera ceva mai cozy.

Pe site la Hornbach am găsit fix ce îmi trebuia. Un dulăpior alb, cu ușă, cu oglindă și luminat. Acesta are și un preț rezonabil și odată adăugat în coș, pot continua căutarea gletului potrivit.

Nu știu exact cum se aplică toate straturile pe perete, așa că sunt în căutare de glet, amorsă și var, ca să pot renova totul liniștită. Și meșteri, pentru că încă nu am învățat să șlefuiesc pereții. Nu sunt o fire comodă, însă neavând în oraș un magazin de materiale de construcții Hornbach, am preferat să caut totul din câteva clickuri rapide pe net.

Experiențele mele cu online-ul în materie de cumpărături pentru casă sunt numeroase. Când m-am așezat la casa mea acum trei ani, am procedat la fel. Majoritatea lucrurilor le-am cumpărat tot online, de pe Hornbach sau de pe alte site-uri care au livrarea rapidă.

De ce am ales Hornbach?

Lista e destul de lungă atunci când vine vorba de alegerea făcută. Indiferent dacă vorbim despre materiae de construcții sau despre haine, ori accesorii, îmi place să găsesc totul în același loc. Punctualitatea este cuvântul cheie totuși atunci când vorbim de finisări și renovări. Așa că atunci când am plasat comanda de glet și de dulăpior m-am orientat astfel încât să ajungă la timp. Atât de la timp încât, așa cum v-am spus, am materiale de lucru, dar nu am mână de lucru.

Site-ul lor este locul în care cu siguranță dacă doar te uiți, reușești să schimbi măcar covorul din hol, dacă nu chiar să și cumperi tapet în loc de var. Și nu e o strategie, ci pur și simplu acest magazin de materiale de construcții online are de toate. Inclusiv lucruri pe care să le aleagă o femeie.

Cum mă laud cu dulăpiorul cel nou

Treaba-i bună, merge strună, însă dulăpiorul de la Hornbach stă încă în cutie. De când a ajuns, și, apropos, nu a venit cu firmă de curierat, ci cu o firmă colaboratoare, l-am desfăcut să-l văd. Mi-a plăcut mult faptul că am primit atât mail cât și mesaj pe telefon legat de livrarea coletului. Au venit atât gletul cât și dulăpiorul pe un palet de lemn, foarte bine ambalate. Intact totul.

Arhivă personală

Cum oamenii adevărați măsoară de cinci ori după ce dau comanda, la fel am făcut și eu. Abia când l-am scos din cutie l-am măsurat și am văzut că e cu trei-patru cm mai mic decât actualul meu dulap umflat de inundație. Însă, chiar dacă vi-l arăt de pe covor, într-un selfie deloc fancy, vă asigur că e finuț și elegant și aproape că-mi pare bine că m-a inundat vecina. Și că, indirect, mi-a distrus dulapul.

Mă mai uit pe site? Bineînțeles. Chiar dacă momentan nu mai am nevoie de nimic, însă raportul preț-calitate-servicii este mult prea bun, ca să nu mai arunc câte un ochi din când în când. Mai cumpăr? Sută-n mie. Următoarea categorie în care mă bag este grădina, ca să am grijă și pe la anul să-mi țin plantele din solar de la mama irigate și la căldurică până la anul.

Spor la cumpărături!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.