modlet
Advertoriale

Modlet – magazin încălțăminte la un click distanță

Eu sunt genul de om care preferă să stea ore în șir dând click-uri pe internet. Îmi place să fac asta, decât să probeze chestii în magazine. Sunt foarte pretențioasă când vine vorba de încălțăminte, așa că aici timpul e nelimitat când caut ceva. Magazinul online Modlet este super avantajos pentru mine. Aș putea spune că e soluția tuturor problemelor când vine vorba de încălțăminte.

Port 36. Și uneori e foarte greu să găsesc această mărime în magazinele fizice. De obicei 36 și 37 se dau chiar de când apar colecțiile noi. Deci pentru noi ăștia mai întârziați în căutări, mersul prin magazine nu e întotdeauna avantajos. La Modlet în schimb, am găsit multe beneficii care, printre altele, mi-au deschis apetitul pentru cumpărături.

sursa foto: modlet.ro

De ce modlet.ro?

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că odată ce ai selectat dacă vrei să vezi încățăminte de damă sau de bărbați, totul vine pe categorii. După doar un click. Un alt aspect care îmi place e faptul că filtrul este unul generos, pe care nu trebuie să îl cauți pe nicăieri. Îmi plac opțiunile pentru circumferință, mărimea tocului sau chiar tipul lui, lucruri pe care nu le întâlnesc des în filtre pe siteuri.

Am observat că la Modlet nu se infiltrează suspect încălțămintea din altă categorie în alta. Cizmele-s cizme, bocancii bocanci. Dar cel mai mult îmi place categoria plătește jumătate, unde ai o gamă largă de încălțări la un preț super accesibil. Iar pentru oamenii ca mine, care au mai multe perechi de papuci decât pahare în casă, acest lucru e avantajos. Da, spun papuci la orice tip de încălțăminte, pentru că vin din zona Moldovei și așa se face la noi. 😀

Când cumpăr?

Știu că sunt două categorii de oameni. Cei care de vara își iau încălțări pentru iarnă, și invers, ca să le prindă la prețuri bune. Și cei ca mine, care văd, se îndrăgostesc, leșină și cumpără. Cum octombrie e pe sfârșite dar și-a făcut simțită prezența, am ochit niște cizme. Stăteam și mă gândeam că nu am nicio pereche de încălțări albe, pe lângă pantofi, și că e momentul oportun să fac o schimbare.

Am scris repede pe Google magazin încălțăminte Modlet și ce să vezi, iată cizmele, așteptându-mă. Bej, frumoase, cu toc gros așa cum îmi plac mie. Numai bune de luat și de făcut câteva outfituri în jurul lor.

sursa foto: modlet.ro

Îmi place ca atunci când îmi aleg încălțăminte să am câte puțin din fiecare. Chiar dacă de cele mai multe ori aleg tocurile, atât la sandale, cât și la cizme sau botine, vreau să am pe ce pune mâna în orice situație. Îmi place stilul elegant. Dar trebuie să recunosc cu tristețe și că nu pot merge la iarbă verde cu stileto în picioare. Așa că mă văd nevoită, din când în când, să mai arunc câte un ochi și peste adidași.

Magazinele online sunt salvarea mea, pentru că le pot vizita oricând. Astfel, reușesc să nu-mi încurc nici programul de zi cu zi și nici nu-mi stric starea când nu găsesc produsul dorit în magazinul vizic. Modlet este o opțiune bună, fiind la îndemâna oricui. La un click distanță, cu prețuri avantajoase, cu produse variate și calitative. Și cu oferte la jumate care nu trebuie ratate.

Tu când ai achiziționat ultima pereche de încălțări? Dacă a trecut prea mult timp, aruncă un ochi pe modlet.ro.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *