books-express
Advertoriale

Books-Express, librărie online cu potențial

Ador cărțile. Și norocul meu este faptul că reușesc să mă abțin cât de mult se poate să nu-mi iau săptămânal cărți. De obicei o comandă conține cam șase-șapte cărți și o dau la câteva luni. O să vă povestesc în cele ce urmează cum sunt eu cu cărțile. Pe Books-Express, această librărie online magică, găsesc mereu titluri care să-mi placă.

Reducerile de Black Friday sunt și la Books-Express. Campania lor începe din data de 7 noiembrie și ține până pe 13 noiembrie. Destule zile în care să ne bucurăm chiar și de 70% reduceri. Nici nu vreau să vă spun cum o să arate coșul meu. Pare că eu sunt Moșul și că toți copiii de pe planetă au ales să primească în dar cărți.

În primul rând am nevoie de câteva cărți medicale, așa că o să arunc un ochi acolo să văd dacă le găsesc pe toate. Pentru că am atins, zic eu, vârsta maturității, trebuie să prioritizez totul. Iar cariera mea rămâne în continuare pe primul loc. Plus că mirosul de carte nouă e diferit. Când vezi tratatele de mii de pagini, în care stau generații întregi de cercetare, parcă totul e altfel față de o carte de ficțiune.

Black Friday la Books-Express

În ultima vreme nu am avut timpul necesar să citesc mult și mă simt vinovată. Însă în același timp știu că nu trebuie să exagerez cu cumpărăturile, pentru că mă așteaptă multe cărți necitite acasă. Într-adevăr, biblioteca mea începe să rămână mică. O vedeam destul de mare, dar tot luând, tot luând, rafturile au început să se micșoreze.

Acum, de black friday la Books-Express, nu vreau foarte multe. Am nevoie de câteva cărți de dezvoltare personală. În ultima vreme m-am axat mai mult pe mine, a fost un an și foarte ciudat, așa că vreau să rămân la fel de focusată. Mă gândeam să iau o parte din ele direct în limba engleză. O parte le-am răsfoit în format e-book însă nu mi se pare că mă pot concentra cât să și prind ceva din ele. Digitalul nu o să atingă niciodată nivelul cărții fizice. De asta m-am convins.

Din categoria ficțiune am două cărți care mi-au rămas întipărite pe creier: Babel și Wait for you, ambele tot în engleză. Ele mi-au părut interesante și după copertă, singurul reper pe care îl am la o librărie online pe lângă scurta descriere a cărții.

sursa foto: books-express.ro

Nici nu vă puteți imagina cât de mult îmi doresc să fiu cumpătată în timp ce scrollez pe Books-Express și văd reducerile de Black Friday. Mă consolează ideea că o carte nu merită să fie ținută în cutie, iar câtă vreme spațiul nu-mi permite, nu mă hazardez.

Când vine vorba de cărți la mine știu sigur că nu le iau ca să le devorez acum. Am început de multe ori cărți pe care abia le luasem și mi s-au părut oribile. Și le-am abandonat, bineînțeles. Apoi, după mult timp, chiar și un an de zile, le-am reatins cotorul cu degetul în bibliotecă și mi-am zis de ce nu? Și atunci mi s-au părut cele mai frumoase cărți pe care le-am citit vreodată.

Cărțile nu vin doar cu povestea lor. Vin la pachet cu o poveste în alb pe care să o scrieți împreună, la momentul potrivit!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *