reverse
Advertoriale

Reverse- magazin încălțăminte la un click distanță

Știți că eu sunt moldoveancă, așa că la noi orice fel de pereche de încălțări se numește papuci. V-am spus vreodată cât de mult îmi plac papucii? Și cum cred că această pasiune s-a transmis prin sânge, de la bunica? Și cum iar stau de câteva zile și mă uit la reducerile de Black Friday pe Reverse? Parcă nu mă pot abține să nu cumpăr ceva. Mai ales că abia mi-am refăcut o rochie de evenimente și trebuie să găsesc măcar două perechi de pantofi cu care să meargă. Știți cum se zice: dacă rochia nu o schimb, măcar încălțările.

Iar acum, pe Reverse ofertele de Black Friday încep de pe 11 noiembrie și țin toaaată luna, așa că este timp berechet de cumpărături. Bineînțeles că îmi trebuie și niște încălțări comode, mai ales pentru că urmează să plec într-o călătorie cu mult mers pe jos. Însă, înainte de toate, prin mânuțele mele trebuie să treacă și o pereche de cizme. Să fie așa, de control. Căci orice reduceri de Black Friday pe Reverse trebuie să aibă și o pereche de cizme cu toc. Elegante, cât să mă caracterizeze.

reverse
sursa foto: reverse.ro

Să trecem totuși la încălțările comode, sau mai bine zis, cele pe care toți oamenii le consideră comode. Ghetuțele, fără prea mult toc. Potrivite pentru această bucată de tranziție de vreme, când ba e prea cald, ba prea frig. În general nu sunt adepta încălțămintei îmblănite, așa că mă voi orienta spre ceva lipsit de radiator la interior. 😀 Ghetele sunt întotdeauna o opțiune bună, pentru că pot fi purtate fie acum, fie în primăvară. În tura doi de vreme capricioasă care nu știe cum vrea să fie.

Cadouri cadouașe

Câtă vreme știu măsurătorile femeilor din jur, totul merge mult mai repede. Deja și mama și o prietenă bună poartă tot 36, ca și mine. Așa că…liber la cadouri papucei!

Mama nu mai poartă tocuri decât la evenimente, și acelea nu prea înalte. Așa că cel mai bine pentru ea mă orientez tot la niște cizme, fără toc, care să nu vină nici foarte sus pe picior. Ea nu e adepta cizmelor foarte lungi, așa că nu vreau să încurc gusturile mele cu ale ei. Ca și culoare o să mă orientez tot spre negru, pentru că merge cu orice. Și în zilele friguroase, nu prea îți arde să cauți prin dulap haine care să se asorteze cu nu știu ce culoare de la încălțări.

Pentru prietena mea o să aleg o pereche de stiletto. Pentru o persoană mai mică de statură, dar căreia îi plac tocurile, nu poți să decizi prost cu stiletto. Îmi plac pantofii lăcuiți, care să meargă la ținutele foarte office și la cele de eveniment. Și cum mereu, atât la mine cât și la ea, vara e sezonul nunților, am câștigat și un cadou din prima cu zilele Black Friday pe Reverse. Dar, normal, o să-i topesc și inima, pentru că îi cunosc gusturile rafinate.

Reverse este un site pe care îl ador și urăsc în același timp. Atât de multe produse, la prețuri accesibile, mai ales după reduceri, dar prea multe care îmi fac cu ochiul. Să oscilez între a plăti facturi sau a-mi lua o pereche în plus de încălțări? Noroc că mai am 7 zile la dispoziție să mă gândesc foarte strict la ce îmi cumpăr. A început numărătoarea inversă până la reducerile de Black Friday pe Reverse.ro! Tu nu ai nevoie de o pereche nouă de încălțări pe care să i-o prezinți lui Moș Nicolae? Intră acum pe site!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *