Advertoriale

Ambalaje Horeca personalizate de la Evamar

Bună, tuturor! Sunteți bine? V-ați făcut listele cu ce vreți să luați de Black Friday? Cu ce să vă aducă Moșul? Eu încă mă gândesc dacă sigur nu am uitat pe nimeni pe listă. Cred că au fost cu toții cuminți, deci cu siguranță o să mi se asculte și mie dorințele. Astăzi mă gândesc ce să-i ofer în dar mătușii mele. Însă e mai mult un ajutor bine-venit, nu chiar un dar. Iar Evamar, magazinul online cu amjalaje horeca personalizate, este ajutorul meu de nădejde astăzi.

Mătușa mea are un fel de firmă de catering. Nu se ocupă decât cu mâncare pentru pomeniri, genul ăla de mâncăruri cu gust de acasă, făcute doar la cazan. O minunăție de gusturi, să pici pe jos, nu alta. Iar de când a venit pandemia, oamenii au optat totuși pentru pachete, și nu prea s-au mai făcut mese întinse pentru pomenirea celor dragi.

Ofertele de Black Friday de la Evamar au venit la timp. În câteva zile se intră în postul Crăciunul iar mătușa mea încă are activitate cu pomenirile, chiar dacă meniul se schimbă într-unul de post. Dar borșul făcut la cazan e la fel de bun, chiar dacă are sau nu carne în el.

Lista de cumpărături pe Evamar

Și pentru că are de făcut multe pachete, uneori având și câte opt comenzi de meniuri pe zi, m-am hotărât să-i caut ambalajele necesare în semn de sprijin. Pentru început am nevoie de boluri de supă de unică folosință. Majoritatea oamenilor cer meniu întreg, cu ciorbă, felul doi și pachet pe lângă. Bolurile de supă din carton sunt mai avantajoase ca cele din plastic pentru că nu se strâng atunci când ciorba e turnată fierbinte. Însă dezavantajul este că nu poate sta prea mult acolo, deoarece cartonul se înmoaie. Dar dacă luăm raportul preț-număr de bucăți, totul e mai avantajos dacă e luat la carton. Mai ales cu reducerile de Black Friday, pe Evamar găsești oferte de tot felul, așa că mă bucur că nu trebuie să umblu și prin altă parte cu căutatul.

evamar
sursa foto: evamar.ro

Pentru felul principal, cum de obicei e o friptură cu o garnitură, se aleg caserole de unică folosință cu două compartimente. Sunt ușor de mânuit, nu se amestecă una cu cealaltă și sunt și mai aspectuase. Mai ales cele din trestie, care sunt și mult mai rezistente. Seturile sunt de 50 de bucăți, așa că lejer din câteva seturi acoperi o zi de muncă.

Cum toate trebuie să încapă într-un singur loc, sacoșele din hârtie sunt cele mai avantajoase. Pe Evamar în oferta de Black Friday le găsești și pe acestea, biodegradabile, într-un raport preț-număr de produse foarte bun. Cum ele se pot personaliza pe deasupra, e un avantaj, pentru că astfel îți poți face mai departe și reclamă printre cei care trebuie să primească pachetele. O reclamă subtilă, dar plăcută ochiului, aduce mai departe mai mulți clienți atrași de mâncarea bună.

sursa foto: evamar.ro

În loc de final

Cel mai avantajos este atunci când găsești toate produsele de care ai nevoie într-un singur loc. Pentru că automat vrei să te întorci acolo, pentru că știi că totul se termină rapid, fără prea multe bătăi de cap. Ambalajele horeca personalizate sunt un atu pentru toți cei care vor să atragă clienți spre afacerea lor. Fie că vorbim despre cutii de livrare, food-delivery, ori afaceri handmade care necesită ambalare, Evamar este locul unde le găsești pe toate. Expuse frumos, pe categorii, așteptând să le adaugi în coș pentru afacerea ta.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *