fumezi.com
Advertoriale

Tutungerie și vape shop- click pe Fumezi.com

Trebuie să încep prin a spune că nu sunt fumătoare. Eu nu am găsit niciodată vreo plăcere în fumat și, de aceea, n-am practicat sportul ăsta. Însă de-a lungul timpului am avut mulți prieteni fumători. Unii dintre ei chiar înrăiți. Unora dintre ei trebuie să le fac cadouri de Crăciun, așa că am intrat pe fumezi.com să văd cu ce se laudă.

Din 2013 încoace, cei de la fumezi.com aduc clienților lor produse calitative. Eu nu mă pricep la țigări. Știu că unii preferă țigările normale, alții trabucurile, iar alții preferă să-și ruleze singuri țigările. Însă sunt și cei pasionați de vape și de țigările electronice. Cum între 11 și 16 noiembrie este Black Friday și pe fumezi.com, m-am gândit că e o oportunitate să caut cadourile potrivite.

Fumezi.com și narghilelele

Narghileaua mi-a plăcut mereu cum miroase. Însă uneori, chiar dacă personal nu o fumez, mi se pare greoi de pregătit. Mai ales dacă ești într-un local și nu la tine acasă. Însă cu ofertele de Black Friday pe fumezi.com găsești o grămadă de alternative la narghilele. Mini narghilelele electrice vin în mai multe nuanțe ca ambalaj, sunt reîncărcabile și deci te poți bucura mult de ele. Prețul lor este unul rezonabil, așa că nu văd de ce nu ar fi un cadou bun pentru un fumător.

fumezi.com
sursa foto: fumezi.com

Ce mi s-a părut interesant pe site este faptul că există o secțiune de kituri pentru începători. Atât narghilelele cât și produsele vape pot fi achiziționate în număr mare în aceste kituri. Unele conțin chiar și opt produse. Deși pe mine nu mă încântă, știu că ar fi mulți oameni foarte fericiți să primească un astfel de kit de pe fumezi.com, mai ales cu reducerile de Black Friday.

Vape-ul pentru mine înseamnă doar mai mult fum. Nu știu exact dacă poate intra în categoria de artă. Presupun că nu mulți oameni știu să facă scheme diverse cu fumul. Și chiar dacă nu sunt adepta tutungeriilor, n-o să vin acum să vă țin teoria chibritului. Cum fiecare e liber să decidă pentru el, eu nu pot decât să mă străduiesc să aduc un zâmbet pe chipul fumătorilor. Fumătorilor, prietenii mei, căci pe restul de pe planetă nu-i cunosc. 😀

Oferte de Black Friday

Perioada asta din an e foarte tentantă, mai ales pe site-urile care au mai multe zile oferte de Black Friday, cum e și fumezi.com. Mi se pare că am atât de multe opțiuni, care mai de care mai colorate, însă trebuie să mă documentez. În cele cinci zile de oferte trebuie să trag cu urechea în stânga și în dreapta, să văd care sunt preferințele oamenilor când vine vorba de tutungerie. Ofertele vin atât pentru țigările electronice, cât și pentru lichide, narghilele și dispozitive pentru vape.

Și întrebarea mea e, când prinzi oferte de Black Friday pe fumezi.com dar vrei produsele pentru Crăciun, pe țigările electronice pui fundițe? Sau le împachetezi frumos în hârtie de cadouri cu Moșul?

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *