Dumnezeul
Blog

Către Dumnezeul meu, în ultima zi din an

Dumnezeul meu…sunt eu, cea care te-a purtat în gând în fiecare zi a acestui an plin. Plin cu greutăți, plin cu oameni trecători, dar și cu oameni făcuți să vină și să rămână.

A fost un an greu pentru noi toți, cred. Nu prea mă pot pronunța cu privire la toată lumea, însă pentru cei pe care îi cunosc, așa a fost. A fost un an ciudat, în care toată lumea a pierdut câte ceva. Însă, mulțumită Ție, fiecare și-a găsit la loc calea.

A fost un an în care oamenii au rămas tot împărțiți în răi și buni, cu o proporție mai mare către prima categorie. Însă cei buni, n-au uitat niciodată că Tu ești responsabil pentru toate. Că Tu ești începutul și sfârșitul, că Tu ești vindecarea și mângâierea. Iar ei nu și-au pierdut niciodată nădejdea în tine.

sursa foto: Pinterest

Dumnezeul meu…mi-ai pus în față un an plin de încercări, care mai de care mai mari. Însă n-am uuitat cel mai important lucru pe care l-am învățat despre Tine. Că tu niciodată nu dai oamenilor mai mult decât ei pot duce. Nu m-am dat înlături nici acum din fața greutăților, ci doar am privit cerul și mi-am spus Facă-se Voia Ta!

Mi-ai oferit putere, cât să zâmbesc în fața încercărilor. Mi-ai dat răbdare, cât să aștept clipele de bucurie. Mi-ai dat înțelepciune, cât să caut curcubeul pe cer după orice furtună. Și anul ăsta cerul vieții mele a fost plin de nori. Însă am crezut mereu în planul Tău cu mine. Și m-a ajutat enorm.

Acum, la final de an, nu pot decât să închei povestea anului cu un mulțumescu-ți Ție, Dumnezeul meu, pentru că m-ai făcut mai puternică. Pentru că m-ai înconjurat de oameni care mă fac un om mai bun. Pentru că m-ai învățat cum să mă bucur de viață.

Un an nou binecuvântat tuturor!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Mă bucur că ai găsit puterea să scrii aceste rânduri, nu este deloc puțin lucru să vorbești despre perioadele astea mai negre din viață. Sper să fii mai bine acum, mai puternică, iar 2023 să-ți fie an vindecător, senin și plin de momente mici, dar fericite și pline de iubire (de tot felul). Îmbrățișări ție și pufoșeniilor tale!

  2. […] Ultima zi. Dacă privesc în urmă, la ce scriam anul trecut, lucrurile nu par foarte […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *