2023
Blog

2023 avenue – ce nu trăim la timp…

2023. Ultima zi. Dacă privesc în urmă, la ce scriam anul trecut, lucrurile nu par foarte departe.

2022 s-a încheiat decent. Cu multă speranță și cu multe rezoluții pentru 2023. Cu speranța că, în sfârșit, nu mai repet ca toanta „anul ăsta e anul meu”. Și că totul va merge șnur, o dată în viață. Bineînțeles că poți direct din noaptea dintre ani să-ți dai seama cum îți va fi noul an. Iar eu am știut că va fi un an apasător, pe alocuri cu goluri în suflet.

A fost un an în care m-am îmbolnăvit fizic, psihic, dar cel mai dureros, sufletește. 2023 a venit cu multe lacrimi și cu multe dezamăgiri, cu multe frici și anxietăți. Și mult prea puține ore de somn.

Am reușit să călătoresc. Am bifat în 2023 Israelul, Sri Lanka și Maldive. N-am reușit să scriu despre experiențe, pentru că n-am fost cu tot sufletul în miezul călătoriilor. Dar va fi un prilej bun să vă fac un travel list în 2024. Vine, promit.

În 2023 am învățat o lecție foarte importantă. Și anume că ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată. E un clișeu, pe care-l ignorăm de cele mai multe ori. Dar e un lucru atât de important…

Am învățat anul acesta că degeaba vrei să rupi bucăți din tine, pentru a-i face pe ceilalți să vadă altfel viața, să vadă că există bine. Că există oameni pentru care cel mai important lucru e împlinirea, liniștea și fericirea lor. Am învățat că degeaba tragi cu toate resursele tale să scoți un om din comoditatea în care s-a obișnuit, dacă el mai vrea un pic acolo…

2023
sursa foto Pinterest

O dorință…

Îmi doresc un an care să nu semene cu 2023, care să nu se simtă ca un gol în suflet. Un an în care să se pună amenzi și pe orele de plâns, căci singură aș putea scoate România din datorii.

În 2023 am învățat că uneori, chiar dacă te omoară, faci un pas înapoi, doar pentru că ai obosit să mai lupți singur. Și să speri că oamenii pentru care lupți o să poată să-ți vadă într-o zi efortul, potențialul și iubirea.

Nu-s pregătită pentru 2024, dar îmi pun nădejdea în Dumnezeu.

În 2024, vă doresc și vouă să nu mai fiți comozi, să fiți puțin egoiști și să puneți pe primul loc pacea voastră. E singurul lucru pe care-l putem lua cu noi în viața de dincolo. Nu lăsați nicio situație, nicio nenorocire să vă perturbe pacea. Doar voi sunteți responsabili să o găsiți și să îl simțiți pe Dumnezeu lucrând prin voi.

Un an plin de liniște și pace!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. La multi ani cu tot ce este mai frumos si bun, iubita mea frumoasa!
    2024 sa fie asa cum ai nevoie! ♥️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *