Advertoriale

Cazinouri online- secreția în exces de endorfine

Când mă gândesc la cazinouri, îmi imaginezi o rochie roșie, ruletă și Las Vegas. Un SF foarte pertinent, după ce te uiți la prea multe filme. Trebuie să recunosc că nu am intrat niciodată fizic într-un cazino. Însă atunci când vine vorba de cazinouri online, mai dintr-o greșeală, mai dintr-o reclamă, am intrat.

Fie că vorbim despre online sau offline, cazinourile sunt un viciu. Oamenilor le place senzația aia de câștig, când corpul secretă endorfine. Iar acest lucru îi face să revină, să revină, să revină. Nu e nimic greșit în asta, câtă vreme o faci conștient și nu mecanic. Trebuie să fii, cu siguranță, și înzestrat cu noroc pentru a câștiga. Am încercat să văd dacă găsesc un algoritm al jocurilor de noroc. Să văd dacă e ceva pur matematic, sau dacă, așa cum spuneam, e doar soarta. M-am uitat des la oameni jucând online la păcănele, la ruletă. Acea nevoie de a câștiga e fascinantă, te absoarbe cu totul. E un tărâm în care poți aluneca ușor, dar din care poți să nu mai ieși vreodată.

Însă cel mai des am urmărit oameni care plasează online pariuri sportive. La fel ca sloturile sau ca păcănelele dintr-un cazino, pariurile oferă jucătorilor o satisfacție molipsitoare. Unii dintre ei merg doar pe simplul noroc. Joacă rar, plasează pariuri de 10-20 de lei, cu un câștig garantat minim, fără să le pese cu adevărat dacă vor câștiga sau nu. Dar cunosc și oameni care se bazează pe câștigurile din pariuri sportive. Oameni care joacă mereu sume mari, fac strategii, urmăresc evoluția echipelor și devin guru al pariurilor. Principiul e același și la păcănele sau la orice joc pe care îl găsești în cazinouri.

cazinouri online
sursa foto: deluxecasinobonus.ro

Cazinouri online- nevoia de mai mult

Când dai de gustul câștigului, nu poți să mai dai înapoi. Când ești într-un cazino în oraș, auzi forfota oamenilor atunci când cineva ia Jackpotul, atunci când cineva nimerește culoarea potrivită la jocul de ruletă. Acest lucru te poate încuraja, ori te poate demoraliza, dacă tu nu ai câștigat nimic până în acel moment. Însă online, din confortul casei tale, orice e posibil. Poți deveni un zeu al BlackJack-ului sau poți lua speciala la păcănele, fără prea mult efort.

Și cel mai important, când vorbim de cazinouri online, ne gândim la toate beneficiile care ne sunt puse pe masă la un efort minim al nostru. Primim bonusuri de bun venit, bonusuri când vorbim de un rulaj mare, bonusuri fără depunere. Aceste lucruri atrag clientul și fac oamenii să se reorienteze. România nu-i Vegasul. Iar din această cauză eu n-aș călca într-un cazino aici pentru a juca la ruletă. În schimb dacă ar fi în Vegas… De aceea, pentru mine ca femeie, în primul rând, un cazino online este mult mai fiabil.

Dacă mă gândesc ce aș face eu într-un cazino, e simplu. Femeile tind să se orienteze spre jocurile de noroc. Acolo unde poți spune: riști sau câștigi, acolo vei găsi și o femeie. Roșu și negru. O bilă albă care-ți poate schimba venitul într-o secundă, dacă aterizează pe culoarea potrivită la ruletă. Un 7 în plus care-ți aduce JackPot-ul – pe care nu-l vedeai venind, doar ai ales culoarea potrivită la păcănele.

Jocurile de noroc sunt exact ca femeile. Pot deveni un viciu, dacă nu ești atent. Pot fi costisitoare, dacă nu investești cu cap. Însă îți pot aduce o satisfacție imensă.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *