SpringSuperBlog

În meditație pășesc din nou la SuperBlog

Cred că din timpul pandemiei nu m-am mai înscris la SuperBlog. Aceasta este o competiție de blogging foarte râvnită în ultimii ani de mulți colegi de blogosferă.

Uneori stau și mă gândesc de ce am renunțat să particip. Partea de advertoriale era interesantă, partea de jurizare nu prea. Însă doar când privești profund în dedesubturi realizezi că nu e totul miere și zahăr.

SuperBlog este o competiție frumoasă pentru cei care abia îmbrățișează arta scrisului. Însă, dacă după 11 ani mă pot numi blogger cu vechime, pentru cei ca mine, nu mai este nimic competitiv. Acum mă înscriu de fun. În continuare vreau să fiu total izolată de tot ce înseamnă și de tot ce presupune SuperBlog.

În trecut m-am mai bolborosit cu jurații, am mai făcut contestații și m-am epuizat mult psihic, apoi m-am gândit: pentru ce? Acum lucrurile stau diferit. Acum sunt relaxată și am alte priorități când vine vorba de blogging.

Acum am prioritizate alte proiecte pentru care merită să depun un efort psihic ridicat. Iar SuperBlog rămâne pentru acest an doar o portiță de relaxare, de recitire a unor bloggeri vechi, de cunoaștere de bloggeri noi. Nu mai știu ce mai e în trendul scrisului, așa că sunt pregătită să aflu.

Păzea, că m-am întors. 🙂

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

2 comentarii

  1. Succes! Sa iei multe premii!😘♥️

    1. Mulțumeeesc! Asa sa fie! 🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *