iubirea
Blog

Iubirea e liniște. O fructifici sau o distrugi

Iubirea e un sentiment pe care îl căutăm cu toții, toată viața. Oricum ar fi, iubirea e de la începutul timpurilor. De la cum Dumnezeu și-a sacrificat propriul Fiu. Din iubirea pentru oameni și pentru mântuirea lor. Iar acest aspect ne spune totul despre viața noastră. Ea trebuie să fie dictată de iubire, pentru a putea să ne reîntoarcem cu sufletul în Împărăția Cerurilor.

Iubirea e despre sacrificiu și compromisuri. Despre cum azi unul nu poate da, dar mâine dă triplu. Despre cum azi unul nu se poate ridica de jos, iar celălalt se așează lângă el pentru a-l ține în brațe. Iubirea e despre cum în orice secundă înveți care sunt nevoile celuilalt. Și atunci te adaptezi, te sacrifici, faci compromisuri. Care de fapt nu se numesc așa, căci nu sunt niște greutăți. Sunt niște trăiri care vin din suflet. Pentru că iubirea merită orice.

Iubirea e liniște. E un loc în care ajungi și din care nu mai vrei să pleci vreodată. Când începi să o simți real, o simți în tot corpul. Pur și simplu e un sentiment care pulsează de la un capăt în celălalt în tine. Fizic, psihic, spiritual. E lucrul pe care îl simți cu adevărat o dată în viață. E sentimentul profund care nu e egalat decât de iubirea de Dumnezeu. Iar dacă găsești într-un om doar iubire de Dumnezeu, atunci știi sigur că ai ajuns la destinația finală.

sursa foto: Pinterest

În iubire nu pleci. O iubire reală, naturală, construită organic, bate orice altceva. Viața ta reîncepe atunci când simți iubirea cum îți trece prin vene. Nu există orgolii, nu există principii, nu există probleme mai mari decât iubirea. Ea sfârșește totul, dărâmă porțile iadului și scoate de acolo sufletul încătușat al partenerului. Iubirea nu pune întrebări. E un altfel de „crede și nu cerceta”. Căci, la fel ca iubirea de Dumnezeu, ea nu se întreabă de ce se întâmplă.

Iubirea e liniște.

Iar atunci când dai de ea, înveți să o fructifici sau o distrugi. Înveți să o crești, în fiecare zi mai mult, ori o razi din temelii. Iar atunci rămâi cu regret pentru tot restul vieții. Sau trăiești de cea mai mare binecuvântare. Când doi oameni se iubesc natural, firesc, nu există o pierdere a iubirii pe drum. Când iubești cu adevărat, omul de lângă tine te face să te simți mai TU decât te-ai simțit vreodată. Ești, în sfârșit, complet, întreg, împlinit. Ești plin de tot ce-i mai frumos pe pământ, ești plin de tot ce-i mai frumos în cer. Ești plin de Dumnezeu. E locul din care nu vrei să pleci vreodată, pentru că în iubire nu termini de descoperit niciodată. Nu există monotonie în iubire. Există ceva nou în fiecare zi. Există o privire de ursuleț panda care au în ei o sclipire anume. Sclipirea vieții tale.

Să iubești înseamnă să fii conștient că dai totul. Nu există nimic greu în iubire. Cazi, te ridici, te ridici la ceruri și te cobori în iad. Există un schimb ceva acum, pentru că nimic nu e mai important decât iubirea. Există un o iau de la capăt în fiecare zi, pentru că asta e magia iubirii. Să te surprindă. Să te învăluiască. Să te țină țintuit de un perete, ori să te scarpine în păr noaptea.

Nu există imposibil în iubire. Și nu există prelungiri pentru a ajunge la ea. Trebuie trăită acum, pentru că timpul este limitat. Și de ce să ajungem bătrâni, încrețiți pe frunte, cu sufletele încărcate de dor și de regret? Când, în schimb, am putea să ajungem ținându-ne de mână, mulțumind cerului de anul 2022. Când e 2060.

sursa foto: Pinterest

În iubire nu există ai să vezi. Există fapte acum, pentru că oamenii rănesc prin cuvinte și ele rămân undeva în aer de cele mai multe ori. Iar să iubești înseamnă să te bați cu îngerii până ajungi să-L prinzi pe Dumnezeu de picior. O faci atunci, pe loc, cu inima. Nu aștepți ziua de mâine, pentru că nu e garantat că va mai veni.

În iubire schimbi ceva pe loc.

Nu aștepți un Mercur retrograd care să se așeze cu citirea din tarot a lui tanti Nuți. Nu aștepti o nouă zi pentru a face ceva. Nu te împiedici de greutăți. Îți iei având și faci un salt mare. Căci iubirea așează totul potrivit, dar trebuie să fii acolo. Nu poți iubi de la distanță. Nu poți lupta de la distanță. În iubire trăiești acum, crescându-ți sufletul, pregătindu-l pentru întâlnirea cu Dumnezeu.

Să iubești pe cineva înseamnă să vrei acel suflet luminat în mântuire.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *