Fashion Îngrijire

Cupio- un fel de unboxing

Bună, tuturor! Revin, repede zic eu, înapoi pe blog, după ce am făcut câteva comenzi online și au început să bată curierii la ușă. În primul rând aș dori să îmi exprim recunoștința față de acești oameni, care în aceste vremuri sunt și ei într-o primă linie cumva, luând contact cu atâția oameni. Deși salariile s-au modificat sau au devenit inexistente, oamenii în continuare cumpără lucruri online și cumva ele trebuie plătite.
Eu am recurs, probabil ca o bună parte dintre femei, la achiziționarea unor produse de îngrijire personală. Pentru aceste servicii mă deplasam la salon, dar am fost nevoită să fac niște schimbări în viața mea.
Am început să-mi fac unghiile singură în februarie, când m-am gândit să-mi achiziționez produse pentru manichiura cu ojă semipermanentă. N-o să dau foarte multe detalii acum, căci o să revin cu un articol complet despre tot procesul.
În schimb am să vă vorbesc despre pachetul pe care l-am primit ieri și o să detaliez puțin fiecare produs ales.
Coletul m-a ajuns 265,90 de lei. Am stat zilele acestea pe site-ul celor de la Cupio, în principal tot căutându-mi oje, dar ajung greu să iau astfel de decizii, pentru că le-aș dori pe toate. Doar că raționamentul meu e simplu. Având în vedere că îmi fac unghiile doar mie, nu aș dori să investesc foarte mult, dacă totuși nu scot niciun profit.
Dar să ne întoarcem la colet. Este primul meu colet de la Cupio, deși produsele lor le folosesc, indirect, de mult timp.
Deși am rezerve de ceară și mă epilez singură, în ultima vreme am rămas cu iritația pe piele în jur de două, uneori chiat trei zile. Ustură, pișcă, pielea toată e inflamată, așa că am optat pentru ceva mai blând și anume un kit de epilare cu ceară elastică. V-am spus mai sus că am stat câteva zile pe site, căci unele produse din gama Epilare nu erau pe stoc. Când acesta a revenit, mi l-am achiziționat. Kit-ul a fost 179,10 lei și în el sunt incluse următoarele:

  • un recipient pentru a încălzi ceara și parafina;
  • un ulei cu menthol pentru a fi aplicat după epilare;
  • 50 de spatule pentru ceară, acestea sunt colorate;
  • o pungă de ceară elastică- atunci când am dat eu comanda nu era ceară neagră, așa că am optat pentru ceara naturală. Dacă aveți curiozitatea și intrați pe link, veți observa că puteți alege din trei sortimente diferite de ceară.
Toate produsele au ajuns la mine în perfectă stare, am dat comanda sâmbătă seara și mi-au trimis atunci un mesaj pe telefon, apoi, tot pe telefon dar și prin email, m-au anunțat marți că a ajuns în mâinile curierului comanda, iar ieri la prânz a și venit. Ceea ce mi-a plăcut a fost și faptul că au cutia personalizată, fiind sigilată cu o bandă pe care scrie Cupio.  
Pe lângă acest kit, nu am putut să mă abțin și mi-am comandat și două oje pentru manichiura semipermanentă. Ojele au venit împachetate împreună într-o folie, sigilate cu aceeași bandă adezivă personalizată.
Cum culoarea mea preferată este albastru, cu greu m-am decis asupra nuanței, dar am optat totuși pentru un Royal Blue. Este o culoare pentru care ai nevoie atât de bază, cât și de Top Coat. 

Cea de a doua ojă pe care am achiziționat-o este o ojă 3 în 1, nu necesită nici bază și nici finish, fiind prima astfel de ojă din colecția mea. Vine în nuanța Beige de Neige, este un nude-bej frumușel și ceea ce am remarcat este faptul că ambele oje au o consistență frumoasă. Ambalajele sticluțelor sunt excepționale, ojele nu au curs deloc, se desfac ușor și sunt gata să fie folosite. 
Abia aștept să le încerc pe amândouă și dacă sunteți interesate, o să vă spun într-un articol viitor și cum s-au prezentat toate produsele.
Până data viitoare, aveți grijă de voi!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

19 comentarii

  1. Ce produse minunate ți-ai achiziționat, mi-ar plăcea să ne arăți rezultatele după ce vei folosi acele oje superbe!

  2. Imi plac produsele Cupio, preferata mea e paleta All stars parca ii zice.

  3. Abia aștept sa văd rezultatele! Îmi plac produsele de la Cupio dar nu reușesc singură. 🙂

  4. spor la treaba in acest caz! eu am renuntat la oja semipermanenta, le fac singura acum, nu perfect dar ma specializez 🙂

  5. Ojele semi Cupio sunt foarte bune!
    Am încercat să mă epilez și eu cu ceară acasă, dar se pare că nu am suficientă forță să trag de benzi. 🙁

  6. Am ceva timp de când nu am mai folosit produse cupio!

  7. Și eu folosesc produse cupio. Mi se par tare bune.

  8. Dupa ce faci review la oja, o sa ma hotarasc si eu ce anume sa-mi comand :-j

  9. Te invidiez că te descurci singură. Eu tot ceea ce ține de manichiură, coafură și cosmetică la în seama profesioniștilor. Și acum îmi lipsesc enorm. Plus că îmi e dor de unghiile mele Royal Blue, cu gel Cupio.

  10. Mai mult ma intereseaza oja decat kit-ul. Am epilator si nu folosesc ceara. Cred ca voi trece si eu la comenzi de oja.

  11. Sa te bucuri de noile minunatii!! Imi plac produsele celor de la Cupio. 😍😍

  12. Eu abia astept sa ne povestesti despre oje. Si eu imi fac singura semi si sunt curioasa cum sunt cele de la Cupio.

  13. Foarte frumoase produsele ! Sa le folosesti cu placere !

  14. Ti-ai luat o gramada de chestii faine, inca nu am incercat produsele lor , dar stiu ca sunt recomandate.

  15. Arata foarte bine aceste produse Cupio. Si eu le folosesc aceste produse pentru unghii si sunt de top

  16. […] am mai achiziționat două oje de la Cupio, despre care am vorbit puțin aici. Nuanța Beige de Neige am folosit-o în manichiura pe care v-o prezint, este o ojă trei în unu […]

  17. […] vin să scriu articolul ăsta pentru că am mai scris unul, aici, legat de competiție. Bine, n-am mai revenit cu review, ce-i drept. Dar fac acum unul rapid. Ceara […]

  18. Cupio are forfecute de cuticule ce nu taie frumos cuticulele.

    1. Sincera sa fiu nu am folosit niciodată forfecate de la ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *