waxx.me
Îngrijire

Waxx.me – cutia magică necesară oricărei femei

Bună, gagici! Că acest articol vi se adresează direct vouă. Să vă spun de pățania mea din vară. Ori cum am ajuns să cumpăr box-ul waxx.me dintr-o reclamă de pe TikTok. Dar până la asta, să începem cu începutul. Ca la carte, exact ca în reclamele de la teveu.

Ți-ai dorit mereu pielea fină? Ți-ai dorit mereu să porți pantaloni scurți oricând ai chef, fără grija părului? Ți-ai dorit să nu mai treci pe la salon ca să te facă o altă femeie să plângi? Waxx.me este soluția!

Ei bine, treburile stau și nu stau așa. De mult văzusem cum magia se întâmplă prin reclamele lor. Și când spun asta, înseamnă că waxx.me, față de competișăn, chiar arată femei care au păr pe ele când se epilează. Nu alea proaspăt smulse care vin și-și mai pun un rând de ceară doar ca să vezi tu ce bine smulge părul.

Și vin să scriu articolul ăsta pentru că am mai scris unul, aici, legat de competiție. Bine, n-am mai revenit cu review, ce-i drept. Dar fac acum unul rapid. Ceara aia nu știu ce avea, dacă era prea elastică sau deloc elastică. Se rupea pe bucăți, trebuia să dau jos doar cu ulei bucățile rămase. Chin, jale, durere. La fel ca la salon aproape, dar cu o intensitate ceva mai ridicată. Am renunțat destul de rapid la epilarea acasă cu acel chit. Am păstrat o perioadă aparatul de încălzit ceara. Dar nefolosindu-l un timp, s-a întărit atât de tare, încât am fost nevoită să-l arunc.

Iar epilatul la salon…are urcușuri și coborâșuri. Cred că e ca în căsnicie. Trebuie să rămâi fidelă aceleiași gagici, ori mai bine zis, ea ție. Iar a mea a plecat și chiar îmi era peste mână să merg după ea. Așa că am așteptat să văd cine vine în schimb. O tipă drăguță tare. Se vede că-și face bine treaba. Dar băi, nene, trage fără milă și mai era și să mă lovească de două ori. Și atunci am stat eu mai bine și am urmărit toate reclamele de pe net.

Cum am ajuns la waxx.me?

Vrând ca pielea mea să nu ajungă la consiliere psihologică post-epilat, m-am gândit să caut din nou un kit bun. Sau mă rog, unul care se vrea excepțional, pentru că unul bun am mai avut și s-a dovedit a fi prost. Și cum în vară m-a apucat și mania TikTokului, au început să-mi apară fel și fel de reclame la waxx.me. Ba din România, ba din afară. Am zis că trebuie să fie ceva de capul lor, mai ales pentru că pe site pare că toate recenziile sunt verificate. Adică nu vin eu într-o zi de duminică să zic vai ce-aș scrie o recenzie la un produs neîncercat și bam mai urc puțin vânzările oamenilor.

Apoi am intrat pe Facebook și am făcut documentări cu ochii mei de soacră și acolo. Și toate femeile ziceau de o epilare care nu doare. Io pe asta n-o cred. Și când nu cred ceva, încerc. Și uite-mă în august, cu o bere rece pe plajă la malul Egeei, dând comandă în România de kitul de epilat, să mă găsească acasă când ajung. Că na, fixezi bronzul doar dacă-l smulgi un pic. 😀

Și când am văzut câte feluri de ceară au am zis că nu mă complic să iau doar ceara, când pot să iau un kit cu totul. Pentru că separat, borcănașele mi se păreau cam scumpicele. Și-am plătit cu Revolutul și am dat 297,32 de lei.

Ce conține kitul?

Să-ncep cu cadourile. Am primit cadou două înghețate de ceară Mango. Încă nu le-am folosit, deci nu mă pot pronunța cu privire la ele. Suplimentar am mai luat un set cu 10 spatule de lemn, la 9.99 lei. Din punctul meu de vedere sunt puțin cam mici, dar își fac treaba. Însă acasă eu aveam niște spatule ceva mai mari și le-am combinat perfect.

Apoi kit-ul în sine: avem una bucată încălzitor pentru ceară. E drăguț că e negru, dar se cam vede totul pe el, mai ales când mai rămân resturi de ceară. Dar aici mă întorc, stați aproape.

Boxul meu s-a numit Sea breeze, acum nu mai e pe site, dar le puteți găsi pe celelalte. Am avut 3 borcane de ceară, iar eu le-am ales pe următoarele: Mere (chiar dacă pe ambalaj scrie Honey), Perlă aurie și Lemn de santal.

Ceara Mere, așa cum o găsiți și pe site, este potrivită pentru îndepărtarea părului facial. Cea de Lemn de santal, care e un turcoaz deschis este pentru îndepărtarea părului din zonele delicate. Iar Perla aurie este pentru firele de pe tot mapamondu’. Pardon, corpu’.

Le-am încercat pe toate 3, iar cea cu Mere funcționează perfect și pentru firele mici de păr. Sigur cunoașteți și voi problema firelor mici de păr, care merg pe cu totul alt fus orar.

Pe lângă asta am mai primit 4 cutii. Înăuntrul lor aveam așa: un spray pentru curățat aparatul. Vine el și face minuni atunci când mai rămân urme de ceară pe încălzitorul negru. 10/10, recomand. Un ulei pentru a fi folosit clasic, după epilarea cu ceară. Un spray care ajută la tratarea firelor de păr crescute pe sub piele. Și o loțiune de încetinire a creșterii părului. Bam, asta din urmă sună impecabil. Dar sincer nu știu să vă spun dacă e de la această loțiune ori de la ceară, însă acum am ajuns să mă epilez pe picioare și la 6 săptămâni. Deci undeva un beneficiu există.

Epilare acasă sau la salon?

Cred că aici fiecare decide pentru ea. Voi știți prin ce zone vă poate ajunge ceară fierbinte sau nu când stați în fața oglinzii la voi acasă. Brațele, axila și picioarele nu sunt o problemă. Și nu, nu e o epilare fără durere. Doar că această ceară nu mai ustură până la lacrimi. Mai mult pișcă. Dar e ceva suportabil. Am fost și eu surprinsă de asta și e motivul principal care m-a determinat să fac și-un review.

Ceara se încălzește foarte repede în aparat. Dau drumul la ceară în recipient, o las cu capacul la maxim vreo 10 minute, mut la jumătate, iar în alte 5 se reglează temperatura. Și pot începe procesul. Încă un lucru pe care îl poți face acasă la tine dacă vrei, dar la salon n-ar fi foarte igienic, este faptul că ceara se poate refolosi. Și dacă vrei să faci puțină economie, de la o epilare la alta poți refolosi ceara. Am încercat și asta, să văd dacă-și pierde din proprietăți. Însă probabil de la temperatura înaltă a aparatului, rămân foarte puține fire de păr vizibile, și nu reprezintă un impediment. Smulge la fel de bine.

Pentru salon rămân la pensat, pentru că acasă am tendința să-mi iau neuniform sprâncenele, iar ceara la nivelul acesta n-o suport. Și, bineînțeles, rămâne inghinalul, care acasă, oricât de killer ai fi cu tine, e un chin. Proporția, pentru mine e bună, astfel încât acum cheltui mai puțin bani la salon, pentru că am ales o investiție de lungă durată.

Concluziile boxului waxx.me

În încheiere vă zic și de cutie. O puteți pune oriunde, pentru că vă ține totul într-un singur loc. Oamenii ăștia și-au dat mai mult decât tare silința pentru a avea niște ambalaje impecabile și le-a ieșit perfect. La nevoie scot cutia cu totul, mai ales pentru că m-am obișnuit să amestec ceara, și-ncepe distracția. Avantajul e că dacă ai chef să-ți smulgi 10 fire cu ceară azi, asta faci, fără o programare la salon.

waxx.me

Sunt sigură că acei aproape 300 de lei dați au fost cheltuiți cu cap. Chiar dacă în sezonul rece eu am interdicție de la dermatolog să-mi epilez brațele cu ceară, din cauza alunițelor, kitul waxx.me rămâne mereu o opțiune bună pentru picioare.

Ușor, ușor voi renunța și la ceară, însă despre epilarea definitivă vă voi vorbi după ce voi începe să văd niște rezultate vizibile.

Până atunci, chiar sper să achiziționați și voi un astfel de kit de la waxx.me, o să găsiți la ei ceara potrivită pentru pielea voastră care să vă scape de ochii plini de lacrimi din timpul epilatului.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

6 comentarii

  1. Buun, deci e de încercat. Ce mă bucur că ai facut review ul ăsta. Că da, sunt jdemii de produse pentru epilat pe piața, dar mergi în orb dacă nu-ți zice cineva de încredere care e bun și care nu. Saru’mana!

    1. Da…si eu am mai incercat produse. Am si pielea super sensibila si n-au fost cu succes. Insa din august tot folosesc kitul asta si nu mi-a adus decat fericire

  2. Ce cu avânt am citit, până la partea că nu inghinal. Eu nu am nevoie pe corp, nu am păr. Doar pentru axilar nu merită să iau un kit complet. Deci… merge și inghinal, doar tu nu ai încercat și ți se pare mult mai ok să apelezi la un profesionist, sau nu se pretează deloc?
    Sărutmâna! Oricum, voi ține cont și trec brandul pe listă ❤

    1. Eu personal singura nu ma descurc 😂 si ma chinui mai mult. Daca esti experta in treaba asta, sigur te descurci. Ceara nu se rupe, ori nu se sfaramiteaza ca un biscuite. E de calitate foarte buna. Insa inghinal eu n-am avut succes 🙁

  3. Deci e de încercat, clar! Mi-ar fi plăcut să-mi spui că se poate și inghinal, chiar e un chin, iar la salon… vorba ta, ține de fidelitate…

    1. Poate sunt femei care se descurca si inghinal 😂 mie mi-a curs rau ceara o data si m-am lecuit acasa de atunci. In partea de sus e ok, dar mai jos, eu nu ma bag 😂 incep acasa si termin la salon, cum s-ar zice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *