SpringSuperBlog SuperBlog

Ocolul Pământului spre Spring SuperBlog

Am așteptat ziua asta mai ceva ca pe pâinea caldă. Cu entuziasm, cu emoție, cu speranța că acum o să urc iar câteva locuri bune în clasament.

Trebuie să recunosc faptul că undeva în subconștient am pus și o imagine a trofeului, căci nu se știe niciodată de unde vine inspirația aia mare și te trezești cu surprize.

Spring SuperBlog e altfel. E aceeași competiție de blogging care ține creativitatea aprinsă, însă chiar dacă e o ediție mai scurtă, mă entuziasmează pentru că pică în perioada zilei mele de naștere; și mereu sper că o să câștig un premiu la proba lansată chiar de ziua mea.

De la ultima zi din SuperBlog-ul de toamnă și până pe 1 martie când se dă startul Spring-ului, simt că fac ocolul Pământului în 80 de zile. Însă de la ediție la ediție timpul meu devine mai scurt, mai compact, mai plin de stres ca niciodată și deja simt că 23:59 îmi pulsează în tâmple.

Însă așa cum am scris de pe holurile spitalului, din amfiteatrele de la facultate, de acasă sau din mașină – când stăteam în dreapta, evident – la ediția din toamnă, mă pot mobiliza să scriu și acum, cu o plăcere și mai mare.

Pentru că, înainte de a fi studentă la medicină, sunt totuși blogger și membră a familiei SuperBlog de mulți ani.

Nu vă temeți, frățiori și surioare SuperBloggeri, n-o să-mi duceți dorul nici primăvara aceasta!

Abia aștept să întâlnesc bloggeri noi și să recitesc articolele celor cu care deja mă știu, online sau offline.

Baftă tuturor și bun (re)venit la SuperBlog!

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

8 comentarii

  1. Mvai, ce frumos! Stii cat te iubesc, nu? Abia astept🤗!

    1. 💜💜💜 doar e luna iubirii!

  2. Mult succes si spor!!! <3 Si sper sa ne vedem la o gala cat mai curand!!!

    1. Și eu sper astaa, să ne bâlbâim la discursuri și să dansăăăm! Mult spor și inspirație! ❤️

  3. Mult succes, Denisa! Sa fii inspirata si sa avem motive sa ne bucuram!

    1. Mulțumesc, draga mea, asemenea! Să ne întâlnim cât mai sus în clasament!

  4. Bafta multa si spor!

  5. Iti doresc foarte mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *