Congrese
Medical Experiences

eHalate.ro oferă siguranță și frumusețe din nou în spital

Semestrul al doilea din anul universitar a început mai în forță decât mă așteptam. Un lucru important e faptul că suntem în continuare în spital, mai mult sau mai puțin aproape de pacienți, dar în acest semestru trebuie să facem și gărzile obligatorii, așa că urmează și o perioadă palpitantă de care mi-a fost atât de dor.

Despre eHalate.ro v-am mai povestit deja și cred că sunteți familiarizați cu faptul că eu ador costumele de la ei și nu numai pentru că sunt colorate, ci pentru că au un material calitativ, ușor de călcat și de purtat.

Însă de când folosesc doar costumele de la ei, am simțit ceva în plus și anume faptul că mă simt în siguranță în spital, mai ales în perioada Covid-19 și aproape de zona roșie, chiar dacă nu am pe mine un combinezon sau un halat (și) de unică folosință.

În ultima zi de februarie, ca un fel de cadou în avans de Mărțișor, am fost în gardă. Chiar dacă zilnic intru în spital și pentru stagii, acum a fost altfel. Echipată în totalitate, optând pentru combinația de pantaloni de culoare neagră și bluză albă cu imprimeu cu pisici negre și halatul meu scurt polar, am revenit în sala de operații, aproape de medici, de asistente și de pacienții, altfel, așa cum e normal și firesc, și anume în contact direct.

Am avut parte de o zi plină de emoție, pentru că m-am simțit exact ca prima oară. Curioasă, dornică să învăț, să observ lucruri noi și să-mi lămuresc, evident, niște stupizenii pe care să nu le aud decât eu și domnul doctor.

Și deși situația e încă destul de tensionată cu Covidul și cu pandemia, m-am simțit totuși în siguranță în spital pentru că mă simt protejată în costumul meu chirurgical de pe eHalate.ro. Și pe lângă asta, mă bucur să văd că oamenii apreciază un costum care iese în evidență, a fost admirat și de doamnele asistente dar și de unii pacienți.

Cred că o pată de culoare nu strică ziua nimănui, ci din contră, contează chiar și pentru un adult care e puțin crispat de faptul că e în spital. De prichindei nici nu mai zic, sunt în extaz atunci când te văd cu o bluză chirurgicală veselă, cu un imprimeu drăguț, și parcă atunci când le vezi zâmbetul, în contextul unei internări, reușești să zâmbești și tu.

Viața în spital nu e ușoară pe nicio parte a baricadei, nici ca pacient dar nici în calitate de cadru medical, însă cu un strop de efort, combinat cu o protecție în plus și cu un psihic puternic, totul trece mai ușor – chiar și o zi de gardă, duminica.

Primăvara mea nu începe cu tine, așa cum ne-a învățat nenea Dan Bittman. Primăvara mea începe cu eHalate.

Denisa

Câteva cuvinte despre această domniță nu sunt chiar ușor de înșirat pe o foaie goală...Denisa Maria a.k.a future Miss Doc e un mic uragan care, odată pornit, nu poate fi oprit până ce această „comandă” nu este dată chiar de ea. O cunosc de mulți ani ca să îmi permit creionarea unei imagini cât de cât fidele a ei.
Ambițioasă, cu o inimă de dimensiuni normale din punct de vedere anatomic, însă cu un suflet capabil să ofere adăpost și sfaturi multor oameni care au nevoie, Denisa va reuși mereu ceea ce își propune.
Long story short, dați-i Denisei câteva (multe...) perechi de tocuri, pixuri colorate, agende cu nemiluita și pisici, iar ea va cuceri inimile tuturor și culmile strălucitoare cu pasiune și multă muncă atent camuflată sub machiajul de 10! - Ștefana <3

1 comentariu

  1. Îți stă tare bine în halatele acestea ❤️ par potrivite personalității tale, iar materialele par calitative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *